Pannkaksdagen/fettisdag


(tandstickorna jag kopte idag. made in sweden :)

Jobbet idag gick bra men jag ar sa less pa en kille som ar argenturarbetare. han lyssnar itne pa oss tjejer och respekterar oss inte alls. Sjukt irriterande. Vad som var kul idag pa jobbet var att en kvinna fran argenturen kaftade med den dryga kvinnan jag berattat om. Sa att hon inte brydde sig om vad hon sa och att hon inte orkade lyssna :P

Det ar pannkaksdagen idag i England, men vi har inte atit nagra pannkakor. Jag ar inte sa ledsen.. vad jag ar ledsen over ar dock att jag inte har atit nagon semla. Forsta fettisdagen utan semla. Jag snyftar. Ska nog fara till Ikea nagon dag och se om dom saljer nagra dar, och introducera familjen har.. :)

Tog en lang och underbar dusch idag, smorjde in mig med mina bodyshop grejor och jag luktar nu gudomligt och kanner mig frasch och fin. Vanligtvis blir det snabba duschar, in.. tvatta.. ut. men inte idag. Jag skulle kunna bo i duschen.

jaja, vi har atit pizza som man gor hemma, sett manchester united - inter och nu ska vi se 24 och sen sova.. ha det bra


1 kommentarer

Johanna WP

http://www.totallyswedish.com/index.php



Dit borde du springa när du far till London, gissar på att de har lite mer produkter (eller vad kallar man det?), än Ikea :)

Datum: 2009-02-24 Tid: 23:14:35
Blogg: http://ilky.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0