The curious case of Benjamin Button


Igar kvall akte vi in till Manchester, kakade pa Chiquitos, vart stressade for att vi stod i kon for att kopa ben and jerrys glass nar filmen borjat och sag denna underbara film.

Nar vi val kom till salongen hade filmen inte alls borjat utan bara reklamen sa vi var lyckliga.. Sen spenderade vi de nasta 2,5 timmarna och tittade pa denna underbara man Brad pitt.. Filmen var hur bra som helst, jag alskade den! Och Brad pitt ar varlens sotaste gamla gubbe :P Ni bor verkligen se filmen :)

akte hem med 11 taget, spelade lite guitar hero och sen gick vi och sov. Vaknade upp med halsont och tappt nasa idag och det kanns som att jag haller pa att fa feber. yeeay! bra dock att jag far det nu och inte nar tjejerna kommer. forhoppningsvis har det blivit battre da :)

Wilf sitter nu och spelar guitar hero och snart kommer hans pappa och hamtar upp honom. Dom ska till Huddersfield och Wilfs pappa ska kopa en fotbollstroja at wilf i fodelsedagspresent :)
Hans fodelsedag ar pa tisdag btw :) 19 bast :)

jaja, nu ska jag lagga mig i sangen och tycka synd om mig sjalv :(
Pusshej


1 kommentarer

Johanna WP

Alla säger att filmen är bra, men jag tyckte själv att den var skit, rent ut sagt!

Datum: 2009-02-07 Tid: 20:47:27
Blogg: http://ilky.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0