Efterlangtade helg


(jag hade trakigt pa jobbet och gjorde en liten sverige flagga med toalettblocken jag gjorde pa jobbet. Kan ni se den? den luktar gott och ar fin haha)

Igar var det jobb som gallde och det var ratt trakigt. Vissa gjorde babywipes och vissa var i den stora fabriken och packade hinkar osv. Jag gjorde sverigeflaggan pa forsta bilden for att jag var uttrakad.. Sen tyckte jag att jag behovde nagot svenskt pa mitt bord i fikarummet, forutom osthyveln da haha.

Efter jobbet akte vi in till Oldham och jag hamtade ut nya piller. Underbara england och gratis piller. haha. Sen gick vi till en pub och traffade Adam, Sean, Scott, Joe, Charlotte, Sophie, Jenny, Adam Brown och dom. Det ar en pub just bredvid deras college dar dom inte tar legg. Jag och Wilf kande oss sa fruktansvart gamla haha. Efter det for vi hem eftersom att de andra inte fick kopa ol pa en annan pub vi gick pa.

Vi gick hem och gjorde oss iordning. Wilf rev ner tvn och vasen mina blommor var i sa det var glas och vatten overallt. Inte sa kul tyckte jag som fick stada upp det. Efter det gick vi till The Welly och spelade lite biljard med Adam, Adam Brown, Digsy, Kevin och Sam. Vi gick sen till kevs hus och spelade poker och at lite klyftpotatis haha.

Idag har Wilf varit pa fotboll och jag har varit hemma och tvattat och stadat lite. Nu ska vi se pa Veronica mars och mysa.

Vi hors..


0 kommentarer




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0