Sista dagen i London

Igar akte vi forst till Shepard's Bush och gick till Westfield gallerian som ar den storsta i Europa.. och ja, den var gigantisk.. Synd bara att det enda jag hittade var ett par solglasogon pa H&M. Har inte kopt nagonting riktigt. Vilken besvikelse.

Efter det akte vi till the british museum och sag pa mumier och grejor, det var ruskigt intressant. kollade aven pa vikinga grejor :P maste fa se lite svenskt ocksa aven fast jag ar har :P Efter det akte vi till the imperial war museum dar vi kollade pa krigs grejor och jag fastnade for allt som hade med hitler att gora. alla intervjuer med de overlevande fran konsentrationlagrena och grejor. sjukt intressant och sorligt.

Efter det drog vi till Soho och kakade middag pa Garlic and Shots som ar en svensk restaurang. Jag vet inte om jag skulle kalla det restaurang dock, valdigt sunkigt och servicen var inte speciellt bra. men gott vare. synd bara att jag madde sjukt illa efterat :/

Vi drog iaf tillbaka till hotellet, duschade och gjorde oss i ordning. Tog tunnelbanan till Camden, gick pa nagra pubar (skulle pa en klubb "Koko" men det var sjukt lang ko och dom slappte bara in om folk gick ut) sa vi valde pubar istallet. Tog sista tunnelbanan hem och hittade ett stalle har vid Kings Cross dar vi bor. "the bigchill house". Efter det vare hem, kaka mc donalds och sova :P

Nu har vi checkat ut, sitter pa ett internet café och fordriver tid. Om dryga halvtimman ska vi nog till Euston Station dar varat tag gar ifran.

Jag vill inte till Manchester. Jag vill stanna har i London. Jag ar kar i staden. Wilf ocksa.. sa vi ska flytta hit nagon gang. Forhoppningsvis nar han ar klar med universitetet :)

Jaja, vi hors sen.. lagger upp lite bilder nar jag kommer hem.. tog inte manga, men ett par stycken :P


1 kommentarer

mamma

Låter som en lyckad resa:D förlåt för garlic and shots, den i sthlm är inredningen åxå ganska skum men när man får maten glömmer man allt:D den är hur god som helst men lite dyr, puss löv ya

Datum: 2009-03-29 Tid: 10:30:11



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0