mor min

mamma är just nu påväg till turkiet i 2 veckor. jag är väldigt avundsjuk och kommer sakna henne. Jag vet att jag bor i ett annat land osv, men att inte kunna ringa då jag vill eller prata på internet då jag vill känns inte kul. så dom här 2 veckorna får gå fort.. blääää jag vill också ha solsemester!!


2 kommentarer

fia

ja det är inte klokt hur man tänkte på den tiden.. det var en ny kille varannan vecka :Pja dom sa det, och då ska jag definitivt hyra den! :D

Datum: 2009-05-13 Tid: 22:38:44
Blogg: http://fiaanderssons.blogg.se/
Johanna WP

Boken är bättre än filmen, men det finns många böcker som är bättre.Det går nog ganska bra.. vi har först tre veckors utbildning, sedan får vi börja ta samtal. & under de här tre veckorna så ska vi ta sju olika certifikat, så att vi ska ha behörighet att svara på alla samtal som kommer in. Klarade det första igår, & nästa har vi imorgon. 8 timmar teori varje dag & varje dag presenteras nya knepiga program vi ska jobba med... Det är ett litet helvete, samtidigt som det är sjukt kul!

Datum: 2009-05-14 Tid: 20:26:35
Blogg: http://ilky.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0