Pub eller hemmakväll?

Jag skulle egentligen till gymmet efter jobbet, men jag hade en hemsk huvudvärk (tror att jag måste köpa nya glasögon, lämnade ju mina hemma i Sverige), och min axel gjorde ont. Så jag och Wilf har mest bara suttit här bredvid varandra och nördat på datorn. Jag har grinat som ett litet barn då jag såg nya avsnittet av Greys anatomy.

Vad är det förresten med mig och gråta? Igår grät jag först då jag såg sista avsnittet av Scrubs och sen när jag läste ut Marley & Me. Jag tror att det är något fel på mig.

Ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på. Antingen blir det puben eller en filmkväll hemma med förmodligen indisk mat och godsaker. Tror dock att det lutar mot att gå på puben. Fast jag kan inte spendera så mycket pengar och känner inte för att bli full. För imorgon ska jag på gymmet och jag orkar verkligen inte vara bakfull :P Men lite social kan man väl ändå vara och dricka cola light? haha

Vädret suger här förövrigt. Ena stunden sol och andra stunden hagelstorm. Inte lätt att bestämma vad man ska ha på sig. Nu haglar det och spöregnar det utomhus och om 10 minuter kommer det vara soligt och varmt igen. Varför flyttade jag till England? Det är väl sånt här jag får räkna med?


0 kommentarer




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0