Wolverine


Igår åkte vi in till Manchester med 16.50 tåget. Gick till Hard Rock Café och käkade mat.. Stek med pommes, underbart :) Wilf käkade såklart burgarna eftersom att Hard Rock är känd för deras burgare.. Jag var dock för feg.. fråga mig inte varför, men jag fick smaka och de var underbara :)

Efter det blev det bio.. Wolverine. Underbar film. Jag var inte så taggad först eftersom att jag var på "Romantisk Komedi" humör och ville se Ghost of Girlfriends past.. Men jag är glad att vi gick och såg den. Sjukt bra :)

Vi tog sen tåget hem, traskade till Uppermill, mötte upp digsy, luke, matt och clayton. Spelade lite biljard och drack cola light (vilket jag är väldigt glad för idag :) Pratade med någon som Wilf "kände" från skolan. Och han var helt galen. Sa att han blivit expelled från skolan för att han skallat en lärare och brutit rektorns höft. Han var väldigt stolt också. Vet inte hur mycket som var sant, men han var sjuk i huvudet och jag var nervös och wilf tog oss därifrån rätt snabbt :P

Vi fick sen skjuts hem av Clayton och vi nördade på datorerna och jag läste lite ur min bok.

Nu har vi just vaknat. Jag ska äta lite. Städa undan lite i rummet och dra till gymmet. :) VI hörs sen!


0 kommentarer




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0