God morgon



Eller ja, jag har varit uppe iallafall en timma sa jag ar inte lika dalig som forra sondagen da jag gick upp klockan 3 :P Kakar just nu frukost (som ni kan se pa bilden.. ser inte sa mumsigt ut dar men vem bryr sig :P ) sa sjukt gott! Nu vantar jag bara pa att illamaendet ska komma. jag tal ju typ som sagt inte agg.. men vad gor man inte da man antligen har kaviar?

wilf drog just och skulle spela fotboll och jag sitter har ensam och overgiven och har ingen aning om vad jag ska gora. tanken var att vi skulle till manchester och kopa carols fodelsedagspresent (hon fyller 51 imorgon).. men wilf sa att han skulle kopa den imorgon efter uni.. sa jag ar rastlos :P ska forsoka stada upp lite i svinstian vi bor i och sen blir det formodligen lasning eller heroes :P vi far se..

hoppas ni har det bra :)


0 kommentarer




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0