Trafford Centre

Idag har ju jag och angelica varit pa trafford centre och julshoppat. jag har ju aldrig varit dar forut och jag fattar inte varfor, sa jakla maktigt det ar dar alltsa. glomde ju saklart min kamera med angelica tog bilder at mig, sa dom kommer upp sa fort de ar skickade :)

vi gick omkring och forsokte shoppa julklappar.. jag lyckades komma hem med 4 stycken faktiskt, och en ny vaska till mig sjalv :P Men annars sa gick vi mest och tittade pa klader, vantade en timma pa att fa varan mat pa en restaurang (men maten var iallafall god) och jag gick mest runt och tittade pa alla maktiga saker dar inne, som den storsta kristallkronan i varlden, scenen och polen i the great hall dar taket aven ar malat med moln och har sma stjarnor i den (mycket fint) och fontanerna inomhus osv.

vi var helt slut dock eftersom att vi inte sovit mycket natten innan och efter att ha druckit lite kaffe fran starbucks borjade vi bada ma lite sadar sma illa och fa huvudvark sa vi bestamde oss for att aka hem.

Gick och handlade subway till mig och wilf och sen gick vi till lush och jag kopte en badbomb och ett shampo som ser ut som en tval for blondt har. sa vi far se hur den funkar. skulle anvant den ikvall men jag tanker gora det imorgon istallet da sangen ar renbaddad osv :) ska aven forsoka ta mig till gymmet imorgon.. vi far se hur det gar :P

nu tanker jag se the wire med wilf och sen sova :)
vi hors!


0 kommentarer




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0