Sunday morning rain is falling




Har varit sjukt konstigt vader idag som vanligt. ena stunden sol och andra stunden regn och sen aven i en liten salig blanding. jag har dock hallt mig inne storre delen av dagen forutom da jag traskade ivag till co op och inforskaffade lite grejor till den nya arbetsveckan. typ juice och mjolk till min havregrynsgrot :P intressant? absolut.

annars har det inte hant sa mycket. vi har varit nordar och jag har suttit vid datorn och ugglat och wilf har spelat xbox saklart. :P

jag har nyss sett klart pa x factor (jag har blivit besatt :P) kakat curry med carol rob och wilf och nu hade jag tankt ladda ner lite podcasts till min ipod for imorgon och sen lagga mig och sova. ny arbetsvecka imorgon och en javla massa overtid om det blir som dom tankt sig.

vi hors sen :)


0 kommentarer




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0