Thursday



Idag var Lorraine arg pa mig. Igar glomde jag att byta med henne pa en station och hon blev superarg och gav mig mordiska blickar. Och imorse pratade hon inte med mig. Men sen gick det over, och nar jag packade lador sa pratade hon massor med mig trots att hon var typ 5 meter ifran mig, jag hade radion pa hog musik i ena orat, min ipod i andra och en massa maskinljud runtomkring mig. En normal manniska skulle da forsta att jag inte horde vad hon sa. men hon fortsatte prata om sin son och scouterna och grejor och jag horde ingenting och nickade mest hela tiden bara for att latsas. lite sma drygt.

wilf ar nu och spelar fotboll. Jag ska se twilight och sen lasa min bok.

jag ar lite irriterad. De ska jobba over i helgen men jag kan inte. jag skulle verkligen behovt pengarna men kan inte jobba heldag pa lordag for jag ska ju pa coldplay. men coldplay ar viktigare tycker jag haha. jag langtar som en tok. och det ar soligt idag och ska vara soligt imorgon och lordag ocksa, vilket ar skont for det ar namligen utomhus.. jag forstar inteh ur dom tanker da dom ska ha en konsert utomhus i landet dar det regnar typ 99% av dagarna under aret.

jaja, det blir kul iaf :)


0 kommentarer




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0