Zero Hour - Columbine


Nu har jag just tittat fardigt pa Zero Hour - Columbine. Som ni kanske forstar handlar det om columbine massakern i usa 1999. Forra veckan tror jag det var blev 2 killar arresterade har i omradet.. eller ja, narmare manchester for att dom planerade en massaker for att hedra Eric Harris och Dylan Klebold som var mordarna i vansinnesdadet, och for att hedra 10 ars jubileumet..

Jag tycker det ar helt sjukt att folk skulle vilja hedra nagot sadant. I gymnasiet gjorde vi ett arbete om Columbine och vi satte oss in i det hela och man blir seriost morkradd. Och i dokumentaren jag sag nu sa fick man aven hora av elever som var dar och som pratade med Eric och Dylan under dadet.

Till exempel sa var det en kille som gomde sig i biblioteket dar de flesta blev dodade. Dylan hittade honom. Killen fragade vad han gjorde..
"dodar folk"
"jaha.. ska du doda mig nu?"
"Nej.. Spring!"
och sa lat han honom springa men fortsatte doda. Jag vill inte ens tanka pa hur det skulle kannas :S

Jaja, nog om tragiska saker. Jag ska aterga till Twilight nu och sen sova. Jobb imorgon ju :(

Vi hors sen


0 kommentarer




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0