Dagens inkop


jag och angelica hade en valdigt mysig kvall igar med gossip girl (min oc box dok inte upp forran imorse), och film med nagra svenska grabbar igar :) Berattar mer sen.

Imorse gick vi en svang pa arndale. Vi skulle kolla in lite bocker.. men det slutade med att jag gick in pa massa affarer och kom hem med denna underbara perfym. Luktade pa den nar jag var i London men kande mig snal da.. Men nu kande jag att den fortfarande luktade underbart och att jag bara maste kopa den. sa det gjorde jag :) flaskan ar underbart fin och den luktar super gott sa jag angrar det inte, aven fast 30 mml kostade runt 250 kr. Men jag har knappt nagra perfymer.. sa det kandes som ett smart val ;)

Nu har vi just kommit hem efter en liten pubrunda med vara kompisar vilket var super trevligt :) Imorgon hade jag tankt umgas en stund med Sari :) och sen blir det kanske fotboll med pojkarna. Vi far se nar jag kommer hem :)

Snart kommer varan pizza och nu tankte jag titta pa Greys anatomy!

och jag ville forresten bara saga att jag ar sa glad att jag traffat Angelica. For utan henne har, hade jag blivit helt galen. hon forstar mig.. och vi har alltid superkul med varandra. Jag tackar gudarna for att jag hittat henne!
Love you Angelica! och ar det nagot du behover, sa finns jag har :) Aven om det bara ar att du vill ha mig fisandes bredvid dig ;)

Puss och godnatt :)


1 kommentarer

Johanna WP

Din svengelska måste vara den charmigaste ngnsin :)

Datum: 2010-04-03 Tid: 22:06:59
Blogg: http://ilky.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0