anna anka söker assistent


Har just tittat klart pa Anna Anka soker assistent. Alltsa, jag tror enda anledningen varfor jag tittar pa sadana har skitprogram ar for att jag ibland for sverige abstinens.. Jag menar - programmet ar skit daligt!

Anna Anka tror hon ar varsta business woman men vada? vad har hon gjort egentligen forutom att gift sig rikt, pratat om avsugningar i tv och sen skilt sig och ska nu fa massa pengar fran skilsmassan. Ja, hon har ju fatt ett eget tv-program ocksa.

Varlden ar konstig ibland. Om jag skulle bli kand, skulle jag vilja bli kand for nagot jag sjalv gjort. Inte for nagon jag haft ett forhallande med eller nagot sadant.

Nej, nu har jag tankt sova sa jag orkar med morgondagen. Godnatt med er.


2 kommentarer

fia

visst la du märke till att robin gustavsson är med och söker jobbet? han från överklinten? eller ja, per-robin heter han ju nu men :P

Datum: 2010-04-01 Tid: 08:11:57
Blogg: http://fiaanderssons.blogg.se/
Johanna WP

Som Fia skrev, så var ju Per-Robin med - vilket var enda anledningen till att jag kollade. Anna Anka verkar ju dock störtskön, men nu har jag iofs inte sett det där Lyxhustru-programmet hon var med i :|

Datum: 2010-04-01 Tid: 10:42:38
Blogg: http://ilky.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0