Wilfs 21-årsdag!

Idag fyller min älskling 21 år :)
Igår var vi ute på en pub och käkade med Wilfs pappa. Jag fick för första gången käka pub-middag. Jag har liksom bott här i snart 3 år och har aldrig ätit pub-middag :S Gott var det iaf och kameran glömde jag ju såklart!

Idag efter jobbet åkte vi förbi hans farmor och hälsade på vilket var mysigt. hon är så söt :) Och sen var det hem och göra sig iordning för middag ute med carol och rob. Vi käkade på dinnerstones i uppermill.. Det är en italiensk restaurang och det var hur gott som helst. Jag käkade kräftstjärt och spenat risotto. MUMMA! Jag och Carol delade på en flaska bubbelvin + en pint öl var och 2 glas vin. Jag är lite lullig :O

Nu är vi hemma och ska strax gå och sova! Wilf fick en macbook pro i födelsedags present och en "magic mouse" av mig.. jag är sjukt äckligt avundsjuk. jag måste fixa mig en macbook pro! någon som känner sig generös? Jaja.. Jag har haft en riktigt trevlig kväll. Vi hörs med en bild ochs å innan vi går ut i manchester imorgon för att fira med polarna.

Puss och godnatt!

Ps. jag tog med kameran till restaurangen för att ta foton.. men tror ni inte jag glömde minneskortet i datorn hemma? därför är de 2 från restaurangen skit-kvalité :( ds.


1 kommentarer

mamma

Gud vad fin du är i din nya hårfärg :) och Wilf var riktigt stilig..och Rob i kavaj :) snyggt ...hälsa dom från oss...puss älskar dig

Datum: 2011-02-11 Tid: 10:36:32Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0