och..

igår sa även min kära svärmor att jag måste sluta vara ledsen. sluta sitta uppe i rummet och bli deprimerad. att antingen så slutar jag få hemlängtan eller så flyttar jag helt enkelt hem. ja, för så enkelt är det tydligen. Varför får jag inte sakna hemma för? Jag vet att jag valde att flytta hit, men jag avsa mig inte all rätt om att få sakna hemma. för det får man väl? ibland undrar jag.. pratade med wilf om det idag, och han sa att det var fel av henne att säga så. han sa att han hade försvarat mig om det inte var för att det skulle bli ett jävla liv om han gjorde det. och att jag ska göra som han.. undvika henne då hon är full. Så nu får jag göra ett schema då jag kan tvätta (då hon är på puben), laga mat (då hon är på puben) osv osv.. blir skitbra det här

Suck!

Vi hinner inte vara hemma en dag utan att Carol börjar gnälla. Hon kommer hem dyngpackad såklart och frågar 
"What have you done today? Have you walked Jack, have you done this and done that, have you contributed anything?"
"Ehm, ive been trying to wash all our clothes today. Folding them up, putting them in drawers."

och sen gick jag ut och gick med Jack. Kan hon sluta dricka? Hon gnäller hela tiden när hon  är full. Vi har varit tillbaka i 24h. Du behöver inte klaga. Fråga din son vad han har gjort idag. Spelat fotboll. Så klaga inte på mig. Jag har faktiskt gjort något som gör att huset blir finare.
Just när jag börjat äta middag är torktumlaren färdig
"Emelie, the dryer is done"
"Im just gonna eat this and them I'm doing it"
typ 3 minuter senare
"I think the dryer is done"
"Yes carol just let me eat this food and then i'll empty it"
och när hon går upp och lägger sig pekar hon på torktumlaren och jag säger
"JAG VET, jag ska tömma den nu! låt mig lägga in tallrikarna diskhon först?"
GAHR!

Hej.

Jävla drama på jobbet alltså. Fick veta att Tracey snackar skit om mig hela tiden.  Igår var vi på ipes maskin. Det är block som man ska sätta små airfresheners på (skitkonstigt jag vet). Jag var där första skiftet och allt gick super bra. Jag satte fast airfresheners på blocken. Sen var det Traceys tur att vara där och hon sätter fast knappt dom.. så när holly lyfter upp dom för att stoppa in dom i en maskin faller dom av. Så hon säger till Tracey och hon kommer ut med:
"Well why dont you get the A-team back on here. They are so perfect.. they can't do anything wrong. And one of the girls in that team never does anything and is never even here." (där syftade hon på mig)


sen pratade hon om mig häromdagen och klagade på att jag åt en macka. Jag är inte den enda som äter mackor på jobbet. Jag kan inte äta frukost hemma på morgonen för att jag mår illa.. Men så börjar hon klaga. Men inte fan kan hon säga sånt till mig personligen? jag menar, det är löjliga saker hon säger. Jag orkar inte ens konfrontera henne.. hon står aldrig för saker hon säger. Men det som irriterar mig mest är att hon snackar skit.. hela tiden.. och jag ser när hon gör det.. för hon är jävligt tydlig med det. Ser äcklad ut och den hon pratar med stirrar på mig. Ja, men fine. snacka skit om mig om du vill, men kom inte sen och låtsas som att du är min bästa vän. 45 år gammal och beter sig som en jäkla tonåring. Gud så less jag blir. Orkar inte försöka med henne längre. Synd också att man ska vara bra kompis med hennes son. Tur att han inte är likadan som henne.

Så, behövde gnälla lite. Det är sånna här inlägg ni får i den här bloggen. När jag är arg och irriterad. :P blir roligt att läsa, eller hur!

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0