Bakgrund


jag gillar min bakgrund pa telefonen :) forutom da att mamma och morgans ansikte ar lite gomda :P

Video fran promenad


Forlat for dalig kvalite, trakigt innehall och dalig redigering.. men det far duga helt enkelt :P jag ar ingen expert!

jag skulle garna uppskatta dock om ni kommenterade och sa om ni vill att jag ska ha fler videor eller om jag bara ska lagga ner hela grejen :P

Promenad

Vi är påväg hem från våran fina promenad nu. Gick en bra bit och såg fina Berg och grejor. Filmade lite och fotade lite så jag hade tänkt klippa ihop en liten film så ni får se hur det ser ut häromkring om det låter intressant.

puss hej

Halloj

Gymmet stangde alldeles for tidigt for mig.. Jag behover vakna upp ordentligt, ata frukost och lata den smalta ett tag innan jag kan ga. men da hade dom redan stangt. Sa jag ska ta med mig Wilf ut i solskenet pa en lang promenad. Tankte se om vi kunde ta den upp bland kullarna sa jag kan ta massa fina foton pa omgivningen :)

Annars hander det ingenting. Hade tankt forsoka gora Sambal kyckling ikvall om affaren har alla ingridienser dvs och sen blir det sloande och sovande :P

Har kollat lite pa komvux kurser hemifran ocksa. Skulle behovt lasa upp lite betyg sa jag kanske kan borja universitetet nagon gang i framtiden. Ska skicka mail och se om det gar att gora det fran utlandet och med en dator som inte har aao.. vilket suger penis. Man skulle egentligne ha kopt en svensk dator.. men ack ack, man ar snal och dum helt enkelt.

Jaja, ska kla pa mig och tvinga wilfen ut nu.. vi hors

Solsken!


Idag har solen varit framme och det har vairt undebart. Jag alskar att det ar + grader har och inte lika kallt och hemskt som hemma i Sverige :P

Jag tog iallafall bussen in till Manchester runt halv 2. Gick till Angelicas jobb och vi gick till hennes gym for att gymma lite. Dom ville inte slappa in mig dar for att jag inte bokat in mig en dag i forvag sa vi gick och satte oss pa Starbucks istallet och hade det mysigt. Dar satt vi i nastan 3 timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Angelica ar bra, jag ar glad att jag har henne :)

Efter det gick vi till Food Court och kakade mat, gick och handlade pa Tesco och sen tog jag bussen hem igen.

Pa bussen hem blev jag livradd.. I Failsworth (ett ratt daligt stalle tydligen) skulle nagra tonaringar hoppa pa bussen. Jag vet inte vad som hande.. tror att en av dom inte hade pengar eller nagot men dom borjade skrika och vara otrevliga och busschaffuoren kom ut och forsokte putta ut dom ur bussen. Da blev dom galna och borjade slass och skrika pa chaffuoren, kallade honom hemska namn och ja. Chaffuoren forsokte stanga bussdorren nar dom var ute men dom hoppade in igen och borjade sla med nagot metallforemal pa fonsterna och jag var livradd. De blev utputtade dock och bussen korde ivag. Jag var skakis efter det dock for jag var ratt nara bussdorren.

Jag ska aldrig mer aka buss in till Manchester, det ar en sak som ar saker.

Nu ar jag hemma iallafall. Vi ska se Green Mile eller Ice Age. Formodligen Ice Age for jag ar ratt trott och den ar inte sa lang. Har lite morkchoklad som jag ska smaska pa :)

Vi hors sen!

The Vampire Diaries


Medans jag var hemma och hade ont i ryggen hade jag trakigt och forsokte hitta nagon ny tvserie eller nagot att titta pa. Jag hade hort massa bra om The Vampire Diaries men tankte att den skulle vara exakt som alla andra vampyr berattelser.Det ar den val typ visserligen. Men den ar anda bra. Sa jag har tittat lite ikvall ocksa :)

Skulle vart hos tranaren idag. Men var over ambitios pa jobbet och lyfte alldeles for mycket grejor sa jag har ont i ryggen igen + att jag strackte min vad i somnen inatt.. sa ja, allt ar fel pa mig liksom. Tror att det ar nagon forbannelse eller nagot :S

Vad hander i helgen da? For imorgon ar det fredag! Efter att ha haft mandag och tisdag ledigt sa har jag helt tappat kollen pa dagarna. Det kanns som tisdag idag sa det ar ju trevligt att det ar helg imorgon :P

Wilf jobbar lordag morgon, sa det blir ingenting imorgon antar jag. Film eller nagot. Sen pa Lordag ska jag hanga med Angelica. Det blir kanske gym (om min rygg kanns battre.. men bara lopband eller nagot) och sen ska vi kaka lunch/middag.. sushi hade vi tankt. Jag har ju aldrig atit sushi sa det ska bli intressant och se hur det smakar :P

Forovrigt har jag planerat att borja dansa igen. Vilket jag ar supertaggad over. Angelica ska typ borja med mig.. det ar alltid roligare nar man ar 2 :) Dansade ju ett bra tag da jag var yngre och alskade det.. sa det ska bli kul att borja igen :) Och sen imorgon ska jag kopa biljetter till Rihannas konsert i Maj. Jag och Holly fran jobbet ska ga. Sa det ar jag astaggad over. Och mamma ska boka mina biljetter till Sverige och varan frankrike resa i sommar ar planerad.. Det kanns skont att ha saker att se framemot :)

Forst och framst ser jag dock framemot Wilfs fodelsedag vilket ar om dryga veckan, och sen varan London resa i Mars :) Varan 2 ars dag liksom :)

Nej nu maste jag sova sa jag orkar med morgondagen.
Vi hors! :)

Förresten...

Jag hoppas förövrigt att Johanna är glad nu när jag skriver med åäö :P även fast jag kanske inte uppdaterar lika ofta :P

Min tisdag

Min dag har typ sett exakt likadan ut som igår. Har roat mig med cbb, greek och one tree hill :P När Wilf kom hem hade han köpt en subway macka åt mig och ett rött skal till min telefon som börjar fungera på riktigt imorgon :) han sov ju borta igår och jag har inte fått se honom på 2 dagar så det var skönt att få hem honom :)

blir att åka tillbaka på jobbet imorgon men kommer ta det väldigt lugnt :)

snart blir det lite paradise hotell innan sängen. Godnatt med er.

Stackars mig

Vaknade upp med världens ryggvärk imorse så jag var tvungen att sjukanmäla mig. Har legat i sängen hela dagen och har haft oerhört tråkigt. Nyss fick jag ett ryck och började städa då jag vart så himla less på att titta på all skit vi har i vårt rum. Blev dock lite svimmfärdig och bar tvungen att lägga mig ner, men wilf kan fixa resten när han kommer hem imorgon. Tog ledigt imorgon också då jag inte vet om det kommer kännas bättre eller inte och vill liksom inte riskera att det ska bli värre.

jag har iallafall roat mig med min iPhone, Youtube och celebeity bigbrother hela dagen så nu är jag lite less. Hade tänkt ta ett bad och läsa lite.

vi hörs!

Godkväll

Hej hej. Har haft en rätt bra dag idag. Mötte upp Angelica runt 3, hon bjöd på macka på subway och sen gick vi till o2. Jag är nu en stolt ägare av en iPhone och jag är kär haha :p sitter och leker med den just nu :)

efter inköpet gick vi och tog en snabb fika på café rouge och käkade choklad och banan crêpe med vaniljglass. Det var underbart gott kan jag lova :)

sen mötte jag upp wilf. Vi skulle egentligen käka middag men vi var inte hungriga så vi gick direkt till bion och såg på "Brothers" som förövrigt var riktigt bra! Sen åkte vi hem och jag har lekt med min nya leksak :p

nu hade jag tänkt sova. Mer om igår och bilder kommer imorgon :)
Godnatt

dfggtyhuiok

Dagen har val varit helt okej.. gatt ratt fort. jag och holly gjorde hattar som vi gatt runt med hela dagen. dom  var snygga kan jag lova! sen fick jag se att jag faktiskt kan lita pa andrew. han lovade ju att inte saga nagot om min hemlangtan till Tracey och dom.. och tydligen hade han sagt i fikarummet: "wheres emelie? why did she go home?" "im not telling you.. its none of your business" sa det ar skont att veta att man kan lita pa honom.

just nu vill jag bara grava ner mig.. sadetsa

Javla 3

Efrer 3dje forsoket har jag nu antligen sagt upp mitt kontrakt hos 3. Mina 2 forsta samtal tog 15-17 minuter och under den tiden forsokte jag beratta att jag ville flytta till en annan mobiloperator, men dom vagrade lata mig och fortsatte med sina erbjudanden och grejor. Jag blev forbannad och la pa.

Sista gangen sa ringde Wilf upp och sa att det var forjavligt att dom fatt hans flickvan i tarar da det enda hon ville gora var att saga upp sitt kontrakt (jag grat forovrigt inte, men nar jag fick telefonen sa lat jag ledsen) Den kvinnan forsokte ocksa att stoppa mig fran att saga upp det.. men jag vart forbannad och sa att om jag inte far gora som jag vill sa tanker jag prata med deras chefer.. Efter manga om och men har jag iaf lyckats och i helgen ska jag ga in och skaffa min iphone.

Jag hatar att 3 ska ha sin kundservice i Indien och att ingen av manniskorna man pratar med dar fattar vad man sager och jag fattar knappt vad dom sager. Att man ska masta bli forbannad och hoja rosten och masta avbryta dom och fraga om dom har problem att forsta vad jag sager.. Jaja, nu ar ju allt lost anda.. Aven fast jag blev pa valdigt daligt humor igen.

NU har jag sovit en stund, tittat lite pa scrubs. Tankte typ ta ett varmt avkopplande bad nu och sen forsoka sova. Kanns som om jag behover massor av somn.

Vi hors!

Yeay

I helgen ska jag skaffa mig en iphone. det gor mig lite lyckligare. Ytligt men sant

Ingen bra dag

Har sovit jatte daligt inatt och mar valdigt illa.. och nar jag kom till jobbet och Danny fragade hur det var borjade jag grina och  var tvungen att springa in pa toaletten for att forsoka samla mig igen. Jag har hemlangtran. jag far alltid hemlangtan nar jag inte mar bra. Tror att det ar nagot med att mamma ska ta hand om mig om jag ar sjuk eller nagot. jag vet inte..

Andrew var iallafall valdigt snall och forstaende. Han pratade med mig och fragade hur det var. Sa att han forstod for jag ar ju inte sa hemskt gammal och nu har jag varit borta i 1 ar och 7 manader. Det ar LANGE. Han sa aven att om jag behovde aka hem kunde han gora mitt jobb at mig istallet. Sa nu ar jag hemma. Han sa aven att han inte skulle beratta nagot for kvinnorna pa jobbet for dom skulle absolut inte forsta. Dom skulle formodligen bara snacka skit om mig och saga hur fanig jag var.. Och det orkar jag verkligen inte med.

Har ventilerat lite med mamma och det kanns battre. Sen hade jag en underbar pojkvan har hemma som bara satt och holl om mig och sa att han alskade mig och att allt kommer bli bra.

Allt kanns sa mycket lattare nar jag har honom. Aven fast jag gnaller ibland ar han varldens basta och skulle inte byta bort honom for nagonting alls.

Har legat har nu och tittat pa lite paradise hotell.. ska forsoka ata nagot och sen hade jag tankt vila en stund. Kanske ta ett avslappnande bad eller nagot. Jag vet inte..vi far se. Mar iallafall battre nu an jag gjorde imorse.

Vi hors senare!

Mys



Har just tagit en lang och varm dusch och tvattat ansiktet med mina kara produkter.. Har tittat pa one tree hill och how i met your mother. Jag ar kar i how i met your mother.. one tree hill har dock gjort for manga sasonger nu. dom forstor den :S

Nu hade jag iaf tankt titta lite pa paradise hotell och sen blir det sova. Wilf har varit pa fotboll men har fortfarande inte kommit hem. vet inte om matchen var uppskjuten eller nagot. Jaja, han kommer nog snart.. hoppas jag iaf.f or jag vill mysa innan jag gar och lagger mig.

Puss och godnatt

Clinique


Nar jag var inne och spenderade alldeles for mycket pengar pa Lush, fragade en tjej mig om jag hade nagon produkt som jag inte kunde leva utan. Jag sa nej, for jag har aldrig riktigt haft nagon hudprodukt eller sminkprodukt som jag kant typ "wow, den har ar helt otrolig.. jag alskar den".. tills jag provade Clinique 3 step. Jag har alltid haft problem med min hy. Den har alltid varit antingen jatte torr eller lite oljig. och sen har jag haft massa roda prickar i pannan och pa hakan. Men efter att ha anvant den har produkten ar dom helt borta och min hud ar varken torr eller oljig, den ar samma farg overallt.. sa jag har inga rodnader och den kanns mjuk och skon.

Jag har antligen hittat produkten jag inte kan leva utan. Synd bara att den ska vara sa dyr. Kopte startpaketet for £20 vilket ar dryga 250 kr. Men da var det sma forpackningar. Nar dom tar slut kommer jag kopa dom stora vilket kostar £60 vilket ar dryga 750 kr eller nagot. Forhoppningsvis racker det i evigheter dock..

ville bara dela med mig av det :P

pms?

Vad ar det med mig och daliga dagar? Var sa less nu i eftermiddag och hatade allt och alla. Nu kanns det lite battre dock for jag har atit lite polly och last lite veckorevyn som mamma skickat over :)

Tittar lite pa Celebrity Big Brother reprisen fran igar nu och ska snart gora lite lax till min laxsallad imorgon :P blir nog bara en macka till middag da jag atit for mycket polly haha. men sa blir det da man bara far ata svenskt godis och man trycker i sig det :P

Imorgon blir det gymmet och sen hander det ingenting. Jag ar trakig. Hejda

Mandag

Efter att ha jobbat med apelsinstinkande grejor idag har jag huvudvark. Som tur var fick jag lana klader av Andrew sa jag luktar inte apelsin langre.. Kakade mjolk och flingor till lunch och tydligen hade mjolken gatt ut och jag madde jatte illa under eftermiddagen. Det gor jag fortfarande ocksa.. Sa nu ligger jag i sangen och tycker synd om mig sjalv. Tittar pa big brother och ska forsoka sova. Jag ar trakig idag men det bryr jag mig inte om..Sen ar jag less ocksa. pa det mesta. Magont far mig alltid pa ackligt daligt humor..

Efter jobbet gick jag dock och kopte lite smink och en ogonfransbojare. Jag forsokte gora mig sjalv lite glad.. vet inte om det funkade.

Pt pa torsdag klockan 7. Annars hander det inte sa mycket. Kanske ska mala om varat rum i helgen eller nasta. Det ser jag framemot. Nu tanker jag tycka synd om mig sjalv igen.
Pusshej

GAHR

Sa javla irriterande. Packade nyss min gymvaska och insag att de glomt ta bort alarmet pa den. jippie sager jag.. Jag maste alltsa ta tillbaka den till affaren sa dom kan ta bort den. Problemet ar bara att affaren ar i Oldham och att jag ALDRIG aker in dit.. Sa irriterande!

Forovrigt..

.. har jag av nagon anledning skaffat twitter. Jag vet inte varfor.. och jag vert inte varfor jag skriver dar da ingen laser.. men ar ni sugna sa hittar ni den HAR..

(den ar saklart pa engelska ocksa haha)

Hej hej halla

Idag har jag ju som sagt varit pa Ikea. Det var jobbigt tycker jag och jag borjar bli less pa att aka dit, speciellt ensam. Handlade iallafall sangklader, doftljus, ljusstakar, lite mat och sant. Sjalvklart lyckades jag ju kopa sangklader i for stor storlek.. sa jag maste nog ta fram symaskinen imorgon och sy in lite.. Men det blir nog bra. Fina ar dom iallafall.. aven fast dom ar alldeles for stora :P

Fick vanta evigheter pa bussen i kylan och jag var less. Men jag tog mig hem tillslut och nu har jag suttit och spelat nagot skitspel jag hade pa datorn och forlorat 2 timmar av min dyrbara tid. yippie, jag ar tragisk..

Nu hade jag tankt tvatta mig ansikte, och lasa och mysa med de fina ljusen och ljusstakarna jag kopte :)

Mar inge vidare idag men hoppas pa att det blir battre till imorgon da jag definitivt inte har rad att vara sjuk. Jaja, far val ga och lagga mig nu helt enkelt sa jag far lite skonhetssomn som jag behover :) Hoppas pa att kunna springa forbi gymmet imorgon ocksa. Borde nog packa min gymvaska innan jag somnar :P annars kommer jag aldrig ta mig dit :P

jaja, hejda



(dom lila luktar passionfrukt mums)

(luktar "roda bar")

jag tyckte dom var sota.. och sen kostade dom bara 5kr styck sa :) Fick daremot bara med mig den vanstra hem.. jag sag aldrig nagra med fler blommor :(

Godmorgon


Fastnade vid ett spel igar vilket resulterade att vi somnade runt 4 imorse :P Inte bra alls.

Nu har jag iaf gjort mig iordning och om dryga 20 min tar jag bussen till Asthon och ska ga pa Ikea en svang. Blir en snabbvisit eftersom att jag ar trott och less idag och ar ensam.. Blir att kopa nya sangklader, en lampa till min sminkhorna, nagra lador att han under sangen (om dom rymms) och massa doftljus da wilf har blivit kar i doftljus ocksa efter att jag hade nagra tanda haromkvallen :)

Jaja, hoppas ni har en bra dag. Vi hors sen!

Godnatt


som ni ser har jag haft lite trakigt idag och fotat mig sjalv.. men vem bryr sig liksom? :P

Nu ska jag lagga mig. men innan det hade jag tankt lasa lite ur min bok. Laser just nu "My Booky Wook" av Russell Brand. Jag hatar att nar man forst ser honom sa tror man att han ar javligt korkad.. Men javlar vad han kan skriva. Egentligen borde jag skaffa ett lexikon for halften av orden har jag aldrig hort forut.. Men aja, boken ar bra iallafall och vilket javla liv han har haft haha.

Godnatt.

Uttrakad


Jag har varit valdigt uttrakad ikvall sa jag tankte att jag skulle testa mitt nya smink. Jag alskar det.. Speciellt min nya eyeliner som var jatte latt att anvanda ocksa! Allt var fran Rimmel London vilket formodligen ar mitt favorit marke just nu. Har daremot inte testat mac an.. det skulle jag vilja gora.. Fast da hade jag sakert blivit ruinerad.. da jag spenderat alla mina pengar pa det :P Sen tankte jag testa mitt lappstift som jag kopte till nyar men som jag aldrig anvande. Jag passar inte i rott lappstift.. och om jag hade haft pa mig det ute hade det varit kletat over hela ansiktet innan jag akt hem :P

Jaja. Annars hander ingenting. Wilf verkar inte vara sa sugen pa att se Ice Age.. sa jag far roa mig med nagot annat istallet :P Spela nagot spel eller nagot haha. Puss och kram!

Lush-review

Har kommer da lite om de produkter jag hunnit anvanda. Alla fanns inte med i videon utan nagra tog jag med bara for att jag alskade dom nar jag provade dom forut :)



Buffy ar da en exfolierande peeling som innehaller kakaosmor, sheasmor, malet ris, mandlar och adukibonor. De sager att man inte behover smorja in sig med bodylotion efter att ha anvandt den vilket stammer. Huden blir oljig da man anvander den i duschen och nar man val har torkat kanns hudet jatte mjuk. Det enda negativa med den har produkten ar att det nastan gor lite ont att skrubba sig med den. Jag pratade med kvinnan pa affaren om att jag hort att den skulle vara lite tuff mot huden.. Men hon gnuggade den mot min hand och den gjorde inte ont alls. Men ja, ont gor den pa hela kroppen. Jag anvander den daremot anda for att min hud kanns skon efterat. Den luktar ingenting speciellt heller vilket ar lite trakigt. Men ja, jag gillar den.

79 kr for en liten (90g) och 169 kr for en stor (200g)


Den har badbomben ar fullproppad med kakaosmor som smalter i badet. Den luktar aven vaniljaktigt vilket jag alskar. Det ar ocksa en av de billigaste och mest populara badbomber som lush har. Den ar absolut vard pengarna da man blir aterfuktad och luktar gott efter att ha badat :) Ser lite laskigt ut dock nar det flyter omkring smor i badet.. :P

39 kr (95g)


Cupcake ar en chokladmask for problemhy. Den innehaller kakao som lindrar utslag, rhassoullera som rengor och pepparmynta som stimulerar och lugnar irriterad hy. Pa affaren jag var sa sa dom att denna var for oljig hy, men jag var tvungen att prova den enda da den luktar sa himla gott. Luktar som choklad helt enkelt :P Den forvaras i kylen sa den ar kall och skon nar man satter pa sig den. Man ser lite rolig ut med den pa (vilket man iofs gor med alla ansiktsmasker) och efter 10 min tvattar man av den. Jag har inte oljig hy sa den ar inte till for mig, men den gjorde anda min hud jatte mjuk och len. den rekommenderas starkt!

99kr (75g)


Den har tvalen ar helt underbar. Den luktar sa ackligt gott! Egentligen gillar jag inte tvalar utan foredrar duschgel men jag ar kar i denna tval. Man luktar gott och kanner sig jatte frash efter att ha anvant den. Innehaller massor av honung och aloe vera.

49kr (100g)


Ma Bar ar en bubbelbar man smularsonder under rinnande vatten och som gor att vattnet luktar supergott och far massor av fina bubblor. Den ar doftsatt med choklad och honung och dekorerad med en sockerbit. Den luktar helt gudomligt.. Lite som honey i washed the kids, men lite med chokladig. Den sags vara for stressade modrar da den har en valdigt lugnande effekt. Men jag skiter i det, jag anvander den anda :P

49kr (100g)


Ar en bathmelt eller "lyxig badolja" som man stoppar ner i badet da badkaret ar fyllt. Den smalter och lamnar vattnet rosagrumligt med ett litet tacke av skum pa ytan. Jag alskar verkligen den har. Den ar valdigt avslappnande och jag somnade nar jag anvande den. Luktar valdigt sott, som godis.. Det star att den ska lukta som marshmallow och ringblomma. Men jag vet inte hur ringblomma luktar, men den luktar iaf fantastiskt (om du gillar sota dofter som jag). Innehaller mandelolja och som alla andra produkter gor den din hud mjuk och len efter ditt bad :)

59kr (100g)


Denna ansiktsmask ar till for torr och kanslig hy, vilket jag ar. Den innehaller havregryn, farska bananer, mald mandel och vanilg. Luktar faktiskt riktigt gott.. som en sot grot eller nagot :P Nackdelen med denna ar att den gor min hud oljlig.. Men det ar val bara for mig for att jag har en valdigt konstig hy. Men den ar iaf superskon att ha pa och de malda mandlarna fungerar som en peeling da du skoljer ur den. Huden kanns ren, frash och mjuk efter att ha anvant den :)

99kr (75g)

 


Sist men inte minst har vi denna underbara sak. Jag fick den i min fodelsedagspresent av Adam. Det var en box fylld av lushgrejor :) Jag ar helt kar i denna produkt. Mest for att den luktar sa ackligt gott. Detta ar iallafall en "massagebar".. kan anvandas vid massage eller som en bodybutter.. Du smalter den bara i handen och smorjer in dig.. Gor huden superlen och sen luktar du gudomligt efterat ocksa. Jag brukar alltid smorja in mina armar innan jag gar pa jobbet och luktar pa dom under dagen.. (da jag blir javligt less pa att lukta pa vara airfresheners).. lite patetiskt sadar, men sa gott tycker jag iallafall att den luktar :) Den finns tydligen inte i sverige, hittar den iallafall inte pa hemsidan.. men har kostar den;

 

£4.99 (75g) vilket ar runt 60-65 kr (75g)

 

Hoppas ni tycker det ar lite intressant att lasa om iaf.. for jag ar helt besatt i Lush och det lar komma fler reviews i framtiden :)

 


Lordag

Hade egentligen tankt aka in till Ikea idag. Men det regnar ute och jag var inte sa hemskt sugen pa att sta ute i regnet och vanta pa taget.. och jag gillar inte att aka ensam heller.. Sa imorgon ska jag tvinga wilf att folja med mig :P For nu har han smitit ivag pa Fotboll.

Hade tankt gora en liten recension av mina lush grejor ocksa. de jag testat.. sa ni far veta om dom var bra eller inte, sa ni inte koper skitgrejor om ni skulle ga forbi en lush affar :P Maste dit igen snart och shoppa lite grejor. Hade tankt skicka ivag lite tvalar och sant till mamma :)

Vad hander annars da? Nar Wilf kommer hem ar det dags att stada i rummet. Sen hade jag tankt ta ett langt skont bad och ta pa mig mysklader (som jag iofs har pa mig nu ocksa) och sen ska vi titta pa Ice Age. Jag vill se den nyaste men Wilf har inte sett nagon av dom, sa vi borjar pa den forsta. Kommer bli trist att se den pa Svenska. Jag alskar da Robert Gustavsson gor Sids rost :p

Nej men jag ska val forsoka slanga ihop en liten recension nu da :P

Oldham

Efter jobbet idag akte jag in till Oldham. Skulle egentligen till tranaren, men jag mar inte 100% bra idag, (inte wilf heller, tror det ar nagot som gar runt har) sa jag avbokade det och ska boka in ny dag imorgon istallet.. Gick iallafall och hamtade ut nya piller och shoppade lite. Jag vet, jag har varit och shoppat igen. Jag ar tragisk..

Vad jag fick med mig hem var:
- Nya mjukisbyxor for gymmet
- En sport BH
- En gymvaska
- En ny fin sminkvaska
- En eyeliner
- Ett brunpuder
- En rouge

Thats it liksom. Nu far jag inte shoppa nagot mer :O

Sen var tanken att vi skulle ut i Oldham ikvall med Adam och dom.. Men eftersom att vi inte kanner oss 100% sa har vi degat istallet. Jag har kollat pa Celebrity big brother och wilf har spelat spel. Carol borjar bli orolig for att vi inte ar ute sa mycket langre. Men for att vara arlig sa tycker jag inte det ar sa kul att ga pa samma pub hela tiden och dricka en massa och ma daligt dagen efter. Ska jag ut vill jag ut pa en klubb eller nagot,  inte samma stalle hela tiden. Ar det nagot fel pa mig som tycker sa eller? Jag vet att jag ar ung och ska leva livet och all den skiten. Men jag kanner att jag behover lite lugn och ro, speciellt pa en fredag, da man har jobbat hela veckan. For jag ar bara skittrott nar jag gar ut pa fredagar och det ar val inte speciellt kul? Jaja, skitsamma.




Javla skitjobb

Right, da var det helg igen. Och som jag langtat! Det har varit ett helvette pa jobbet. Folk har borjat gnalla over att vissa far lattare jobb an andra.. Till exempel som jag. Jag blev skickad till Ipes maskin, dar man i stort sett sitter pa en stol, vantar pa att en hink ska fyllas med vad vi gor och sen satta pa lock pa hinken och stalla dit en ny. Jag blev dit skickad. Jag bad inte om att fa vara dar for jag tycker det ar sa javla trakigt att bara sitta rakt upp och ner och vanta pa att en satans hink ska fyllas. Men nej, da sager dom att jag ar lat och far dom lattaste jobbet. Gnaller bakom ryggen pa mig osv. Sen skulle vi over pa vatservetter och maskinen gick sonder. Sa vi fick sitta ner typ hela skiftet och vanta pa att den skulle bli fixad igen. Ja men da gar tydligen maskinerna sonder enbart da vissa personer ar dar (som jag).. sa nu forstor jag alltsa maskiner ocksa for att jag ar lat. Jo men precis. Och sen sitter dom och gnaller i fikarummet och sager att jag har haft en latt dag.. och jag blir less och sager:

"Ye, Ive been sat down on my fat lazy arse all day long. Do you have a problem with that?" och da blir dom saklart tysta.

Var tvungen att ringa mamma efter jobbet for jag var sa forbannad och behovde lugna ner mig. Vilka tror dom att dom ar? URS!

Inte nog med det.. Men nar hjulen med servetterna tog slut och dom behovde slanga pa nya.. Sa valde dom saklart killar att gora det. jag skulle garna ha gjort det da det ar tyst och lugnt runt den maskinen. (Den ar i en annan byggnad) sa man slipper lyssna pa ljudet av airfreshener maskinen and what not. Men ack nej. Tjejer duger tydligen inte, aven fast jag gjort det flera ganger.

Richard :"Girls aren't aloud to lift more than 20 kilos"
Jag: "Well, thats weird.. cos on the airfreshener machine i have to carry 25 kilo gelbags? But thats ok or what?"

javla sexister.. ja som ni kanske markt borjar jag bli riktigt less pa mitt jobb och mina jobbarkompisar.......

Sorry

Nu ar jag sadar dalig igen pa att uppdatera.

Har inte hant mycket alls. Gick pa gymmet igar och mina ben gjorde fortfarande ont sa det fick bara bli lite jogging pa crosstrainern och overkropp. Ska nog forsoka aka dit imorgon ocksa..

Veckan gar langsamt och jag sover daligt. Jag ar less pa det mesta och ja, jag vet inte.. har en dalig vecka helt enkelt darav dalig uppdatering.. Har dock haft lite kul pa jobbet da jag och Holly mest dansat omkring till musiken och sjungit jatte hogt for att irritera folk.. det ar de vi gor bast liksom :P

Vi gick pa puben en svang med Adam ikvall. Blev en kort visit men det var trevligt att ha en liten "catch up" :)

NU ar det dags att tvatta ansiktet och sen blir det att sova.

Vi hors!

Nyss

Jag: Wilf you cant sleep now.. wake up.. if you sleep now youll be up all night. We can do something fun?
Wilf: No i wont, just let me sleep. im tired. i love you tho, but im gonna sleep now.
jag forsoker igen utan resultat

Han har sovit i 30 min da hans telefon ringer.. det ar Adam

2 sekunder senare nar de pratat klart ar han uppe ur sangen och ska till puben.

Jag onskar min pojkvan kunde alska mig lika mycket som han alskar Adam. Det ar som att leva med J.D. och Turk. Wilf skulle gora vad som helst for Adam..

Sondag

Igar akte jag somsagt in till Manchester. Motte upp Angelica och vi gick och shoppade lite. Kopte fodelsedagspresent till lillasyster, dryshampoo, lite smink, underklader och tofflor :P Vi satte oss och kakade lite och sen gick vi och handlade alkohol och traskade hem till henne..

Runt 8 kom Sari och Sabina forbi och vi hade tjejkvall. Nasta gang bor vi ha nagot spel eller nagot.. Men det blev mycket snack och mycket skratt vilket uppskattades. Jag hade en mycket trevlig kvall och de ar underbara tjejer allihopa :) Kul ocksa att Sari ar fran Umea och vi kanner typ samma manniskor :P

Runt 3 kom Saris pojkvan och hamtade oss och jag fick skjuts till Failsworth dar vi bestallde taxi at mig. Det tog dock en timma innan den dok upp och jag var antligen hemma runt 5.30 imorse :P Sari och Chris stannade dock med mig tills taxin kom vilket var valdigt snallt av dom :)

Nu har jag huvudvark och ar kanner mig sliten. Vet inte om det ar for att jag har sovit sa konstiga tider pa sistone :P

jaja, nu ska jag titta pa celebrity big brother. vi hors!

Video


Den har videon lar nog inte vara kvar lange kan jag lova :P

Fredaaaag

Jobbet idag har gatt bra, forutom da att jag haft ont i benen efter traningen. Direkt efter jobbet akte jag och Wilf till Manchester och shoppade. Har gjort en video dar jag visar min shopping.

1. Vi far se om den ens laddas upp. Dom brukar inte vilja laddas upp pa min youtube sida..
2. Jag hatar att hora mig sjalv prata, jag har en jobbig rost.
3. Jag hatar att se mig sjalv i videor.
4. Jag tycker det ar pinsamt att sitta och prata med mig sjalv.

Men jag var for lat for att skriva in allt jag kopt och fota och lagga in har. Sa jag gjorde en video istallet. Det kanske blir fler sanna bara for att jag ar lat.. och da far jag helt enkelt skita i de 4 punkterna ovan. Sa, skratta inte ar ni snalla. Utan latsas som att jag ar cool istallet.

Nu hade jag strax tankt sova. Ska gymma med Angelica imorgon och sen blire tjejkvall hos henne. Mer om det imorgon. Vi hors!

Glomde beratta

Det var lite roligt pa nyar. Nar vi skulle in till Church Inn fragade dom om ID.. Jag visade mitt pass.

Vakt: this is a swedish passport.
jag: I know, im swedish.
vakt: say something in swedish then
jag: what do you want me to say?
vakt: anything.. like "how are you?"
jag: hur mar du
vakt: you couldve made that up
jag: well, you dont know do you
vakt: so why are you here in saddleworth?
jag: *pekar pa wilf* och sager "he ordered me from the internet and this is where i ended up. mailorder you know"
vakt till Wilf: This is your girlfriend?
wilf: ye unfortunately
sen skrattar vi och gar in.

jag tyckte det var lite kul iaf.. ni kanske tycker det  var konstigt eller nagot :P

Celebrity BigBrother


Jag har borjat titta pa Celebrity Big Brother har i England nu. Mest for att Basshunter var med och jag tyckte det var kul att se pa en svensk :P Forra aret var Ullrika Jonsson med och vann hela skiten. Vad ar det egentligen med engelsman och Svenskar?

Iallafall sa ar en av mina favoriter med ocksa..Vinnie Jones. Vilken underbar man :P Alskar alla filmer han har varit med i.. och han ar ju lite av en badboy.. och rolig :P

Nej men programmet ar iaf valdigt underhallande forutom en av deltagarna som ar uberkristen och laser bibeln for alla varje dag. Och forsoker fralsa folk.

Jaja, underhallande :P

Torsdag

Sa vad har hant?

jag glomde nog att beratta att det var massa drama pa var julfest. Jag var ju inte dar, men fick hora det i mandags. Tracey hade blivit aspackad och borjat snacka skit om forst Lorraine till Mr B nar Lorraine satt bredvid, och sen hade hon sagt till Mr B att Holly och Andrew har en affar da Holly horde. Sa folk var inte sa nojda. Sen nar hon skulle hem hade hon halkat och slagit huvudet i en vagg och fick aka till sjukhuset och sy.. hon borde inte dricka..

iaf sa har holly varit forbannad pa tracey men det loste dom idag som tur ar. Hatar nar folk ar arga pa varandra pa jobbet.

annars har jobbet gatt bra idag, varit en lang dag dock.. Sen skulle jag fa skjuts av Richard till Uppermill men han glomde mig och akte hem sa jag fick ga i kylan. Gick till banken och tog ut pengar och gick sen till gymmet, betalade min personliga tranare och sen hade vi ett traningspass. Fyfan vad jobbigt det var, men skont anda! Nu har jag ont och det kommer gora ondare imorgon. Far se om jag lyckas ta mig ur sangen :P

Gick in till Uppermill efterat och handlade lite mat. skulle sen ta taxi hem for att mina ben inte ville ga hela vagen men det fanns inga taxis, sa Adam kom och hamtade mig och skjutsade hem mig. Han ar en angel!

Nu hade jag strax tankt sova. Sa vi hors!

Blaaa

inte fasen fick man vara ledig idag inte.. urs, jag vill inte ga till jobbet :(

Snodag



Det har ju snoat idag somsagt, sa jag har varit hemma. Det har ju faktiskt snoat en massa sa jag kan ju forsta varfor engelsmannen inte kan hantera det. :P

Jag hade velat ga pa gymmet da jag kande att det var ett perfekt tillfalle att fa lite motion.. men dom hade saklart stangt. Det enda negativa med snoandet :P Det och att affaren inte har nagon mat alls da dom inte kan fa nagonting levererat och att folk blir som galna och koper upp allt for att dom tror att dom kommer bli fast i huset flera veckor :P

Sa jag har legat i sangen idag och bara njutit. Legat och tittat pa youtube klipp fran 2 systrar som gor videor dar dom visar hur man gor olika sminkningar, hur man fixar frisyer, tips och sant. Sen ar en av dom besatt av lush sa hon visar upp massa produkter som hon kopt. Jag ar ocksa besatt av Lush och blev sjukt sugen pa produkterna och kom pa att jag har lite har hemma. Sa jag har tagit ett mysigt bad med en badbomb jag fick av Carol till jul, den luktade rosor och hade rosenblad i sig. UNDERBART! Gjorde en lush ansiktsmask och smorjde in mig lite i en massage bar som jag har. Egentligen ska man anvanda den till massage men jag smorjde in lite pa min hand for att den luktar sa gott och nu sitter jag bara och luktar pa det hela tiden :P

Pa lordag ska jag in till Manchester och kopa fodelsedagspresent till Lillasyster och da ska jag aven forbi Lush och kopa massa produkter och lite smink och grejor och sminkvaskor sa jag kan organisera lite har hemma. Vi maste ha fler stallen att forvara vara saker, sa jag ska forsoka ta mig till Ikea ocksa och kopa lite korgar som man kan ha under sangen och sant. Jag kommer spendera alla mina pengar pa det :P vilket kanns lite sadar sma surt :P speciellt da jag ska betala min pt pa torsdag ocksa :P

Jaja, nu ska jag titta klart pa Paradise Hotel och sen sova. Forhoppningsvis far jag ett samtal imorgon bitti ocksa som sager att vi inte behover jobba :P

Vi hors!

God morgon :)

Imorse ringde Tracey och sa att vi var lediga pga att det snoade och folket inte kunde ta sig in till jobbet. Det tyckte jag var underbart sa jag somnade om. Nu ar vi uppe och wilf gor frukost. Sen hade jag tankt ringa och se om gymmet ar oppet och ga dit en svang :)

Hejsvejs

Godnatt

Blev bara en ytterst kort promenad till affaren for att inhandla lite grejor tills imorgon da jag borjar jobba igen. Det var alldeles for kallt och halkigt ute :(

Vi har atit lax och potatis vilket var underbart gott och jag kanner mig stolt som borjar lara mig hur man lagar mat :P Lagade det helt sjalv :P haha.

Nu ska jag iallafall lasa ett kapitel ur min bok och ata lite annanas.. Sen blir det sova.

Vi hors sen!

Stad-dag

Nu har vi precis stadat i rummet. Efter manga om och men fick jag wilf att kliva upp ur soffan och hjalpa mig :P Nu ar det bara en massa tvatt som ska goras.. men det haller jag pa med.

Strax ska vi pa affaren, men vi tankte ta en mysig promenad forst.. sa vi tar en omvag dit :)

Annars da? Ska tillbaka pa jobbet imorgon och jag langtar inte det minsta. Sa jag forsoker ta vara pa den har dagen.. vad jag gor for att ta vara pa den vet jag inte. Gar omkring i min pyjamas och en morgonrock och ater annanas och chillar? haha

nej men vi hade tankt ha lite mys ikvall med film osv :)

Vi hors sen

God morgon

Da har man precis klivit upp och kakat lite frukost. Solen skiner ute och jag ska nog tvinga med mig Wilf ut pa en promenad. Enda nackdelen ar att det ar sa halkigt ute, sa man kan inte ga fort vilket jag ville gora. Men jag kanske tar pa mig stovlarna som jag inte kan halka med och ga pa langpromenad med dom. Om jag far med mig Wilf tar jag kameran med mig ocksa :)

Autobiographies


Jag har hittat lite bocker av kanda manniskor som jag skulle vilja lasa. Forst och framst My Booky Wook av Russel Brand. Jag ar lite sadar smatt less pa vampyrer och dylikt efter att ha last twilight (som ar underbara) men nu aven "the house of night series" vilket ar 6 bocker och jag ar pa den sista nu.

Forutom Russel Brands bok vill jag lasa:
- Long hard road out of hell av Marilyn Manson
- I am Ozzy av Ozzy Osbourne
- The dirt av Motley Crue

Ricky Gervais


Ligger just nu och tittar pa ett program om Ricky Gervais och hur han blev sa kand som han blev.. Man far typ se hur hans karriar utvecklades osv. Han maste nog vara en av de roligaste manniskorna i varlden. Jag lyssnar pa hans podcast varje dag pa jobbet och alltsa.. jag skrattar sa jag grater :P

Och sen sa blir det ju annu roligare da han har ett sjukt roligt skratt ocksa och skrattar hela tiden. :P Ga in pa Youtube och kolla lite pa hans grejor.. eller lyssna pa hans podcast. Det ar underbart :)

Avatar

Da har vi ganska nyligen kommit hem fran Manchester igen. Sag ju som sagt Avatar i 3D och den var sa javla sjukt bra alltsa! Otroligt haftiga specialeffekter och hela alltet var underbart!

Helt klart en av de basta filmer jag sett! Det kommer nog bli svart att sla den tror jag!

Ni som inte har sett den! Ga och se den!!!

Urs


jag gillar inte miley cyrus.. jag tror det ar for att jag nagon gang sag en snutt ur hannah montana och hatade programmet.. men jag horde just den har laten och jag gillar den faktikst lite haha :P sen gillar jag hennes lat med timbaland ocksa.. men ett miley cyrus fan lar jag nog aldrig bli!

Jag har trakigt..



Jag har sa fruktansvart trakigt just nu. Sa nu hade jag tankt ta tag i tvatten och fixa lite i rummet. Steka lite agg och bacon till "lunch" och sen blir det dusch och gora sig iordning.

Ikvall ska vi pa bio med Digsy. Vi ska se avatar och jag ser verkligen framemot det. Har hort av alla som sett den att den ska vara sjukligt bra. Och sen ar den ju i 3d ocksa vilket alltid ar lika kul! :P

Kanns som att det kanske kommer bli mer uppdateringar nu nar jag har min egna dator :P Det enda som fattas nu ar en ny bloggdesign.. jag lessnar ju sa fort :P och kanner att jag behover lite farg kanske.

Jaja, vi hors val kanske innan jag aker.. :P

I'm on to the next one..



lite nytt fran Jay Z :)

Sitter har..

och forsoker hitta lite nyttiga recept och grejor infor min nya livsstil :P jag ska ju borja hos den peronligetranaren och vill darfor hitta lite nyttig och god mat :) Problemet ar ju bara att min pojkvan inte ar sa sugen pa att kaka nagot nyttigt.. han gillar skrap och han har ju tur for det syns inte pa honom om han ater skitmat. Men det gor det pa mig. Sa jag far helt enkelt borja ata ensam, vilket borde bli bra, for da kan jag borja ata efter jobbet igen istallet for klockan 9-10 da dom ater har. Det har verkligen inte varit bra for mig :P

Nu har jag ju kakat onyttigheter men jag skyller pa bakfylla. Det finns inget battre an chips nar man ar bakis. jaja, om ni har nagra tips pa nyttig, god och enkel mat kan ni garna skriva in receptet :)

Godmorgon



Det  blev en valdigt sen kvall igar.. jag vet egentligen inte varfor, men nu ar vi uppe iallafall. Vi vaknade till en liten overraskning. Ute ar det kritvitt igen. Igar var det inte en snoflinga pa backen och nu ar det tackt av sno :P Jag tycker saklart det ar lite trevligt, men det kor typ inga bilar utanfor langre och wilf vet inte om dom spelar fotbollen han ska kolla pa.. och sen ska vi pa bio ikvall sa vi hoppas att tagen gar som dom ska :P

Min nyarsafton

Vi skulle ju pa pubrunda igar och ganget vi skulle ut med borjade klockan halv 6, vilket vi tyckte var lite val tidigt.. sa vi tog oss inte ut forran runt 8..

Vi gick till Railway dar vi motte upp adam och ganget. de flesta blev dock utslangda pga att dom var underariga.. men vi stannade och drack, vi som var 18 och sen drog vi till the welly dar det blev biljard och sant trevligt.

sen bar det av in till uppermill och jag och wilf tog en ol pa the grandby och gick sedan till puben som lag granne (the waggon) dar resten av folket var. Det var dock alldeles for mycket folk sa vi fick sitta utanfor toaletten.. men det var kul anda. Jag bestallde en vodka redbull.. men de hade slut pa redbull men hade en dricka som hette "pussy" istallet.. sa det stora skamtet under tiden dar inne blev "do you wanna taste my pussy".. inte sa charmigt, men valdigt kul just da :P

Digsy och deras gang kom till the waggon och medans de underariga akte pa fest sa drog vi andra till church inn dar vi firade tolvslaget. Jag trodde jag skulle vara tvungen att fira 12slaget i toalettkon men han ut 2 minuter innan.. :P hata toalettkoer :P

Vi spenderade 2 timmar pa churchinn och drack en massa och pratade med trevligt folk :) Wilf och Digsy bestamde sig for att ga hem, men jag tyckte det var alldeles for kallt ute for att ga.. sen hade jag inte sarskilt bra skor att ga i heller sa jag bestammde mig for att ta taxi. hangde lite med nagra kompisar.. (som vi typ aldrig hanger med men som ar sjukt roliga da vi gar ut med dom).. det ar jons kompisar som vi oftast gar ut i manchester med.. Och Graddy som ar wilfs gamla kompis fran skolan. han har varit i sverige och forsoker lara sig svenska, sa han ar alltid rolig att prata med :P

I och med att det var nyar dock sa tog ju taxin sin lilla tid och nar den  val kom efter dryga 2 timmar hade jag ingen kansel i mina fotter eller hander :P Men jag tog mig ju hem anda :P

Hade en trevlig nyarsafton, men den hade ju fatt kunna sluta lite annorlunda :P

Har kommer lite bilder.













Jag alskar..





min nya dator :P har legat i sangen hela dagen och tittat pa paradise hotell i brist pa annat att titta pa. men det ar ju lite kul med intriger och sant. nu hade jag daremot tankt lagga upp lite bilder fran nyar och sen kolla lite pa "the big fat quiz of the year" som nyss visades pa tv har. :P

Vi hors strax med bilder och sant fran gardagen :)

2010

mina fotter och hander ar bortdomnade av kylan ute. jag har vantat dryga 1,5 timma ute i kylan for en taxi, och nar jag kommer hem har wilf och digsy bestallt mat till sig sjalva men inte till mig, aven fast wilf visste att jag ville ha. sa nu fryser jag och ar irriterad.

hejda

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0