smarta

Jag ramlade forresten under beerwalk. vi hade en fotboll med oss, och efter nagra drinkar kom jag in i rollen som zlatan och ville ha bollen. sa jag sprang runt med den, men nagon tog den av mig och da jag skulle springa och ta tillbaka den ramlade jag och skrapade upp knat (hade bara shorts pa mig). under tiden lag jag pa marken och asgarvade.. men nu gor mitt stackars kna lite ont :(


snyft

Sex and the city 2


Rod dag i england idag, sa jag och Angelica beslutade oss om att ga och se Sex and the city 2. Jag tror jag hade alldeles for hoga forvantningar pa filmen.. Men den funkade. Gillar ju sex and the city. Men kanns som att dom mjolkar lite val mycket just nu.

Wilf kom in till manchester och jag motte upp honom och vi gick och kakade god mat pa Nandos. Jag kakade nagon champinjon och haloumi ost ratt som var supergod :)

Nu sitter jag har och vantar pa att wilf ska stada klart, men det verkar inte handa snart. Vi som skulle se film ikvall :( jaja, skitsamma.

Vi hors!

Beerwalk

Tankte bara beratta lite snabbt vad Beerwalk egentligen ar. Det ar ett event som organiseras varje ar i samband med whitfriday. Man anmaler sig till beerwalk, gar i lag som klar ut sig till massvis av olika saker. Man gar runt med en hink som askadarna far lamna pengar i och alla samlar ihop till en valgorenhet som star en narmast om hjartat.

Man far aven armand med 10 avtagbara flikar.. Varje gang man hamnar pa ett "pitstop" (enpub) Tar dom en flik och ger dig en burk ol. och sa haller det pa i 1,5 mil och runt 10 pubar. Man gar genom 5 byar i Saddleworth.. Greenfield, Uppermill, Dobcross, Delph och Diggle..

Jakligt kul och smart event da det ar sjukt manga som klar ut sig och samlar ihop pengar.
Det kostar runt £25 att anmala sig, men vi bestamde oss for att ga "unofficially". Vi anmalde oss alltsa inte utan gick bara och kopte med oss eget dricka.

Om ni har chansen, sa tycker jag ni ska komma hit och ga det nagongang. Synd bara att det alltid verkar regna under den helgen haha.

Whit-weekend

I fredags var det som sagt whitfriday. jobbade till 15.30 och Angelica motte upp mig pa jobbet. Vi gick hem, gjorde oss iordning. Gick med Carol och rob till puben och drack en ol. Sen blev det picknick i parken och vi lyssnade pa blasorkestrar. Sen bar det av till Simply drinks for att inforskaffa lite dricka for kvallen. Traskade upp till Kevin dar det var fest och hangde dar hela kvallen. Forutom da jag fick ryck och skulle till Uppermill, men vi hann bara till Greenfieldpark da vi fick ett samtal om att omradet evakuerats och folk blivit arresterade pga fylla. Traffade nagra kompisar i lekparken och lekte lite dar och gungade :P Sen blev det kallt och vi gick hem och sov.

Upp tidigt pa Lordag och sen blev det att fixa sig for beerwalk. Jag blev Zlatan, med svart peruk, stor nasa, harband, sverige troja och shorts. Angelica blev en italienare och Wilf tevez med en hemsk mask och stor peruk. De andra var ocksa fotbollsspelare och 3 killar var "Wags" vilket ar "wifes and girlfriends of footballers". Sjukt styggt!

Vi traskade 1,5 mil i ett konstigt vader. Sol och regn om vartannat. men det var skont, for man fick svalka av sig lite. Speciellt efter lark hill som ar en valdigt brant backe som jag nastan dog efter att ha gatt upp for :P Dracks iaf massor och det hela slutade pa church inn dar jag och Angelica drack lite kopparberg innan vi gick hem. Gjorde oss iordning igen, drack lite vin och tog taxi till church inn dar det dott och var skittrakigt. sa vi akte hem igen och sov. Kanske lika bra haha.

Hade iaf en valdigt trevlig helg, aven fast den ar ratt overskattad.. forutom att ga beerwalk da forstas. Kommer bilder imorgon forresten..

Whit-friday

Idag ar det whitfriday. Jag vet inte vad whitfriday ar egentligen, forutom att alla blir fulla och lyssnar pa blasorkestrar. Sa det ar precis det jag och Angelica ska gora ikvall.. och grilla och sant ocksa. kanske blir puben. vi far se.

Har jobbat idag och det sog hastpenis.. for idag ar en dag man vill vara ledig. men alla hemska manniskor var lediga sa jag ska nog inte klaga. "precis", sager angelica.

Nu ska vi nog till puben och sen picknick och sen upp till kevin och grilla och dricka ol. blir jatte trevligt.

Har kommer en liten bild pa mig och angelica.


vi ar ganska sota

Ny frisyr

Blev less pa mitt har och bokade in mig for klippning idag. har har ni resultatet;


vad tror ni? ratt stor skillnad om man sager sa. forsoker vanja mig vid det :O

Sommar smoothie


jag ljog nar jag sa att det borjade bli kallare ute.. det ar svinvarmt! Sa efter att ha handlat lite till min raksallad imorgon, sa gjorde jag en mumsig smoothie till mig och wilf. jag har aldrig gillat smoothies forran jag flyttade hit. och perfekt att vi kan gora dom hemma nu ocksa :) I den har ar det lite mango, lite jordgubb, lite hallon och massa frusna bar fran tesco. vet inte riktigt vad som var i dar haha.

jaja, kanske borde diska eller nagot och slanga ihop min sallad till imorgon.
Vi hors :)

Monday morning

Vi är alla röda som räkor idag så jag känner mig inte så mobbad :P

vi planerar för fullt för beerwalk. Blir utklädning och grejor. Berättar mer detaljer då jag kommer hem.

börjar bli lite kallare ute och tydligen ska det regna i helgen. Perfekt. Precis som förra året. Helgen innan whitfriday och beerwalk var superfin och helgen det var spöregnade det. Tagga?

jaja, jobb var det ja. Vi hörs sen. Puss hej

Solen tycker inte om mig :O


brannde mig lite :O

A beautiful day

Idag har det varit stekhett och soligt. Jag och Wilf bestamde oss for att ga pa promenad och ha picknick nagonstans uppe pa kullarna. Vi tog med Jack saklart och satt och chillade i solen. Det var underbart :) Lite val varmt dock, 27 grader.. haha.

Sen blev det Kingfisher for middagen och nu har jag just avslutat mitt skypande med Petter. Underbart att fa hora hans rost igen. Jag saknar petter och jag langtar tills jag far se honom i sommar igen!

Har kommer lite bilder fran idag!
















Aven fast jag bor har och sett det forut, sa blir jag alltid helt tagen av usikten fran kullarna. Det ar underbart. Man blir lite bortskamd och gar aldrig riktigt upp och kollar pa det.. Men det ar nagot jag ska gora massor i sommar. Ga pa promenader runt kullarna och bara njuta av hur fint det ar har!

shopping

solen skiner och jag ska till manchester. men forst blir det att hitta en somrig outfit att ha pa mig, torka haret och slanga pa mig lite mascara. och taget gar om 25 min. jag maste nog skynda mig lite haha

Fredag!

Har varit ackligt varmt och kvavt idag pa jobbet. men som tur var sa har vi inte gjort sa himla mycket. efter lunchen, under de sista 2 timmarna sa var vi 7 personer som  inte gjorde speciellt mycket. vi klistrade lite klistermarken pa hinkar.. tog ungefar en halvtimma.. och da sekade vi som fan ocksa haha. Sa jag bestamde mig for att filma lite. Danny blev mitt offer for att han ar rolig och bjuder pa sig sjalv. Sa har far ni en video fran det :P




Har just tittat pa sasongsavslutningen av Greys anatomy. och herregud vilket javla avsnitt. dubbelavsnitt och mitt hjarta dunkade som fan hela de 2 timmarna. Ni bor se det :O

Wilf ska ut pa cykeltur.. jag vill ga pa powerwalk med honom.. menjag kan knappt andas som det ar, och da vet jag att ga upp for kullar och grejor inte kommer gora annat an att ge mig hostattacker. sa jag ligger har och forsoker friskna till sa jag och angelica kan promenera imorgon. sen har jag och wilf planerat mysdag pa sondag med promenad, solande och picknick.. jag laaangtar :)

nagot jag inte ar sa glad over ar att vi tydligen ska jobba heldag pa whit friday. forra aret fick vi jobba halvdag och tidigare ar har dom varit lediga. men dom ville val inte vara lika generosa i ar. Javla skit!!

jaja, vi hors!

Min torsdag

Borjade dagen med feber igen men pallrade mig till jobbet anda.. Knaprade varktabletter och madde lite battre. Fick dock jobb som holl mig undan alla andra sa jag inte kunde smitta dom. Fick ga hem klockan 1 da jag inte behovdes langre, da vi var en for manga.

Angelica, hennes mamma och sari hade hyrt bil for dagen. sa dom kom forbi och vi akte till naturreservatet. jag behovde lite friskluft. sa vi satt dar i den stekande solen och pratade och hade det mysigt med lite picknik :) Angelica ska tydligen komma hit nu pa helgerna och promenera med mig runt dar :) Blir trevligt!

Har just kakat och nu blir det att lasa innan jag gar och lagger mig. Maste jobba imorgon! Men sen blir det en valdigt valdigt lugn helg. Jag och Wilf har planerat att ta med oss en filt till ett falt har bredvid och bara ligga och sola och mysa.. Han far sparka lite boll med Jack och sa. For det ska vara superfint vader i helgen tydligen. Jatte varmt och soligt. Kan behova fa lite farg tror jag :) Ser framemot det.

Nej lasa var det.
Vi hors imorgon :)

Asiatisk middag.

I onsdags var det dags for mig att traffa Angelicas mamma for forsta gangen. Jag far alltid angest over sant.. men det gick bra. Hon var supertrevlig :) Sa vi alla, Angelica, hennes mor och Sari gick och kakade japansk mat. Det blev anka med lok till mig och det var supergott. Tyvarr verkar inte min mage gilla asiatisk mat haha. Och ett glas vin. Lite jobbigt att behova hosta och greja och ha feber forsta gangen man traffar nagon sadar, men det gick bra anda :)


min gooda mat


angelica och hennes mor

och saris bakhuvud :P

Streetdance

Ja i tisdags var ju jag och angelica som sagt pa streetdance. Jag dyngforkyld och angelica hade traningsvark. Jag blev jatte nervos da vi  var tvugna att beratta lite om oss sjalva, min javla scenskrack :S.. och sen blev det dans. Som tur var sa var man inte samst. Men vi var inte bra, inte nagon av oss. Forhoppningsvis blir vi battre dock. Kul var det iallafall :)

Har just skickat ivag ett meddelande till varan larare, som forovrigt inte var vad jag forvantat mig. Tjock och en bla tuppkam, men om han kunde rora sig? jag blev typ chockad haha.  skickade iaf ivag ett meddelande och fragade efter laten vi dansat till. Jag och angelica behover ova :p

Sol och dans

Solen skiner idag och det är superskönt. Hatar dock att jobba dagar som dessan. Jag vill ligga i parken och läsa och bli lite solbränd. Men man kan ju inte få allt man vill ha tyvärr :/

efter jobbet blir det hem, byta om och springa till tåget. Är ju dans ikväll. Jag är ännu mer nervös nu efter att min hals har börjat göra väldigt ont och jag hostar konstant. Men det ska nog gå bra. Får dricka lite te eller något innan. sen har Angelica massa tränigsvärk också. Så vi kommer se jätte töntiga ut haha

hoppas ni får en bra kväll. meddelar senare hur dansen gick :P

Copycat

"Emelie, you've got a copycat!"

gurkkvinnan såg att jag hade lila naglar idag och på lunchen målade hon sina lila också. Så gör hon alltid. Gör jag en konstig hatt av klistermärken och grejor ska hon också ha en, och jag ska hjälpa henne för att jag gör finare? Ite fan är dom fina. Sjunger jag något ska hon också sjunga, lyssnar jag på en artist ska hon också lyssna på den osv. Kan man bli drygare? Och hon ska vara nästan 24 år gammal, ha barn och vara gift? Herrejesus

Måndag morgon

Då var man tillbaka på jobbet igen, men Danny är tillbaka så man får äntligen skratta igen :P förresten hade jag tänkt börja med en diet idag, men efter frukost har den redan gått i bitar. Jag kan inte äta ägg, och det mesta man ska äta i dieten är ägg. Gjorde en omelett till frukost och nu mår jag inte bra alls. Grattis till mig :P jaja, vad hade jag förväntat mig egentligen?

hoppas ni har en bra dag!

justja,

kom hem med ett par mysiga mjukisbyxor och ett fint harspanne jag tankte ha pa brollopsfesten. Har ar en bild pa harspannet :)


Sondag

Akte in till Manchester klockan 10 och motte upp Sari klockan 11. Vi gick och kollade lite klader och sa, sen blev det frukost pa pret a manger. Angelica kom instapplandes svettig och sa. Men da hade hon faktiskt sprungit en mil ocksa. Och vi var valdigt stolta over henne. Speciellt over tiden hon sprang pa :)

Vi satt pa Pret i typ en timma, sen gick vi och kollade klader. Jag maste hitta en klanning till brollopsfesten vi ska pa i juni. Sen blev det kebab i typ 2 timmar och sen kom Angelica med mig hem for att hamta sista twiligt boken och en luftmadrass at hennes mor som kommer imorgon. Ser framemot att traffa henne.

Har just tittat pa film och nu ska jag lasa innan jag gar och lagger mig.

Hoppas ni haft en bra dag! Det har jag iaf.
Godnatt. Pusshej

Manchester run



Da var jag uppe och redo att aka in till Manchester. Angelica springer ju som sagt Manchester run idag och jag och sari ska sta pa mallinjen om support :) Efter det blir det lunch eller middag och tjejmys. Blir mycket trevligt!

Blir starbucks innan, jag har cravings. Har inte druckit deras cappucino pa evigheter och skulle behova en frukost ocksa. Synd bara att det ar sa dyrt.

Jaja, vi hors nar jag kommer hem igen :)

Stolt


Mami, jag hoppas du ar lite stolt over mig. Aven fast dom inte ar superlanga haha. 4 veckor sedan jag bet pa dom sist. jag ar faktiskt ratt chockad.

Iallafall, ikvall har jag och wilf tittat pa avatar och bara tagit det lugnt. vi var lite slitna efter igar. jag vet att jag skulle ha en vit helg, men det ar svart att halla det pa pubarna har. Vi drog iaf ut med ett gang och drack lite. sen blev det efterfest hos Cookie med rockband och grejor. Skit trevligt!

Jag vet inte varfor jag fortfarande ar vaken. mitt alarm gar av om dryga 6timmar och da ska jag gora mig iordning och aka in till Manchester och heja pa Angelica som gor manchester run imorgon. Sen skulle hon tydligen laga middag at oss ocksa. hoppas det blir tidigt dock for jag har massor att gora har hemma.

Jaja, nu ska jag sova.
Vi hors imorgon!
Pusshej

Beginners street dance course for 18+


Jag och Angelica borjar alltsa dansa pa Tisdag. Jag ar taggad, men sjukt nervos haha :P

Battre

Nar jag har dagar som jag hade igar blir min mage alltid forbannad pa mig. Och det vart den idag. Jag var depp och hade ont pa jobbet och dom lat mig ga hem pa lunchen och det tror jag verkligen jag behovde.

Jag tror jag behovde ladda batterierna lite. Aven fast det bara rorde sig om en halv dag. Jag behovde komma hem, kanna lugnet och bara vara. Wilf och jag tittade pa roliga filmer och jag tog en liten tupplur. Nu ar jag uppe igen och mar mycket mycket battre. Var tvungen att skicka sms till Andrew och tacka sa himla mycket for att han fixade sa jag fick ga hem. Dagens hjalte, helt klart!

NU snart ar det dags for Bella & Tyra show och sen blir det lasning och sova.
Hoppas ni haft en bra dag!
Pusshej

Typiskt

Och så får jag ett SMS av gurk-kvinnan;

"Have i done something wrong, it just feels like u don't want 2 talk 2 me much anymore x"

vad fan svarar man? Jag orkar inte med konfrontationer idag!

Torsdag

Mår lite bättre idag, jag gråter iallafall inte. Men jag får oroliga blickar från jobbarkompisarna. Antar att jag har väldens ringar under ögonen. Men vem fan bryr sig?

wild satte igång lite the Office som muntrade upp mig lite, och han var så mysig och söt. Men jag har drömt mardrömmar hela natten så jag kan inte direkt säga att jag känner mig utvilad och taggad på dagen. Men det får bli som det blir. Om hon gurk-kvinnan som jag ska börja kalla henne börjar tjata om något är idag dagen jag säger emot och blir förbannad.

jaja back to work.

jkjdlwdw

Nu stanger jag ner. Tararna vagrar sluta komma. Sa jag tanker grava ner mig i sangen och forsoka sova. Hatar nar det blir sahar. Hatar att kanna sahar. JAVLA SKIT!

Rummet




Boxning

Efter jobbet blev det gymmet med kevin. Han hade planerat ett litet traningspass med massor av grejor. boxning, hopprep, situps, armhavningar, vikter osv osv och nu gor mina ben ont haha. Men det var kul och jag kanner mig valdigt stolt over mig sjalv. Detta ska tydligen bli varan onsdags tradition och det ser jag framemot. Nasta gang blir det dock crosstrainern efterat, nu hade jag ingen ipod med mig och det ar alldeles for trakigt.

 

Sitter nu och vantar pa middag. Wilf hade tydligen glomt kopa nagot pa affaren och ar tvungen att ga tillbaka, stackarn. Men det blir iaf go middag och lite glee och sen tankte jag lasa lite bok :) Bara mysa och ta det lugnt. Varat rum ar stadat och fint sa det blir att tanda mina nya doftljus som luktar hallon och vaniljsas :) ska ta en bild nu pa rummet sa ni far se hur det blev :)


Gurk-Onsdag


Idag var det som sagt gurk-onsdag och jag hyllade denna dag med grona naglar och gron troja. likasa kevin, andrew och tracey.. forutom naglarna da saklart.

Min plan funkade inte sa bra pa lunchen med ost och gurkmackor.. for hon kakade paj och kande ingen lukt. men sen pa sista rasten kakade jag resten av gurkan jag hade. Typ en tredjedels gurka som jag bara knaprade i mig och hon borjade klaga pa att det luktade ackligt, men jag ignorerade och fortsatte lasa en bok.. sen sa hon

"Emelie, youre gonna turn in to a cucumber. youve got green clothes on and green nails and youre eating lots of it"

det fanns ju faktiskt en anledning till det, men det var fint av henne att lagga marke till min idé.

Mys

Har just tagit en lång, varm och välbehövd dusch. Målat mina naglar gröna för att jag är all in på våran gurk-onsdag och nu ligger jag under täcket och ska börja läsa en ny bok. Av Marian keyes såklart, underbara kvinna!

har även hunnit kika på gossip girl, how i met your mother och oth. Jag måste bara få säga att dom riktigt förstört oth. Jag kan inte sluta se det bara sådär, men jag hoppas dom lägger ner efter den här säsongen för dom har dödat den! Jag blir ledsen. Jaja boken var det!
Godnatt!

Vad ar problemet?

Vad har min arbetskamrat for problem?

Jag kakade kotbullsmacka idag till lunch. Hade lite kottbullar kvar fran middagen igar sa jag tog med dom och lite tunnbrod. mjukt tunnbrod. Iallafall sa skulle hon ju fragaom allt och jag fick knappt ata och jag blev valdigt less..

Ar det dar brod? Ar det sott brod? Det ser ut som pannkakor. Visst ser det ut som pannkakor? har du gjort kottbullarna sjalv? Ar dom svenska? Ar osten du har pa andra mackan svensk ocksa? Engelsk? Da har du ju forstort den svenska mackan. Rullar du mackan nar du ater den? Nej? Ramlar inte kottbullarna ner pa golvet da? Ar det dar svenskt godis? Ar det saltlakrits? Urs! Har du bestallt nagot fran den dar svenska hemsidan? Hur lange har du snusat? Hur mycket kostar snus? BLA BLA BLA BLA

Jag flydde ut ur fabriken och fortsatte min lunch dar. Vad ar hennes problem? Lat mig ata ifred?

Sen sa blev jag och Kevin tillfragade av Andrew att jobba over, och hon som brukade vara hans gullegris blev inte det. Och hon v ar flygborbannad. Kevin sa att han inte va sugen och att hon fick gora det istallet for honom om hon ville, aven fast det rorde sig om 45 min. "Jag har inte blivit tillfragad" sa hon och surade.

Senskrev hon nyss till mig pa facebook och fragade hur overtiden gick, om det var kul osv.

Imorgon har vi uppfunnit gurk-onsdag. Sa alla ska typ kaka gurka och bara gront. Bara for att hon hatar lukten av gurka och flyr rummet sa fort jag ater det. Kanske far ata i fred for en gangs skull da haha.

jl;dkje

just nu ar jag bara sa less sa att jag vill skrika. funderar pa att ga och sova. har haft en skitdag. allt som kan ga fel har gatt fel pa jobbet, och nu vill jag bara grava ner mig.

Jobb jobb jobb

Maskinerna fungerar som vanligt inte så vi sitter här och slöar haha. Tracey med sin mobil och jag med min. Vi fick tvn att fungera igår så vi tittade på lite the Office och Wilf roade sig med "match of the day" när jag försökte sova :p dom ska på Ikea idag och handla lite nödvändigheter och jag har beställt knäckebröd och grejor :) lite saltlakrits.. Mums :D

Hoppas ni har en bra dag.
puss hej

Yeay!

Jag fick just veta att nar vi aker till frankrike sa ska vi aka in en dag till Paris, sa jag far antligen aka dit :) Det blir supermysigt. Dock bara en dag, men det ar battre an ingenting liksom :P

TV


Idag akte vi in till Oldham och kopte varan tv. Det blev en LG 32' HD tv.. Wilf har just kopplat in den. Xbox och datorn funkar med den, men kanalerna har vi inte fatt in an, signalen fran parabolen ar tydligen inte tillrackligt stark eller vad som nu ar fel pa det. Wilf tittar pa fotboll nu, men jag ska fa inviga den ikvall med att titta pa Avatar :) Blir mys!

Kommer upp en bild pa hur det ser ut dar inne snart. Wilf maste bara stada upp tvladan och sant. Sen har vi inte riktigt hittat en losning med tvbord eftersom att den ska upp pa vaggen snart, sa vi anvander databordet haha.

Pusshej

hmm

wilf bestamde sig tydligen for att moblera om klockan 00.40. sa jag far inte komma in i rummet eller sangen haha. det kommer bli kul pa gymmet imorgon da jag somnar pa crosstrainern :P

Min Lordag

Jag och Wilf orkade inte laga mat idag, sa vi gick till Kingfisher och kakade middag dar. Det ar 2 for 1 dar, sa billigt och bra.. och ingen skrapmat :)

Efter det fick jag sms av Angelica som behovde pepptalk, sa hon motte upp oss pa kingfisher klockan 9 och vi satt hemma hos mig och pratade en massa. Angelica, du vet att du ar valkommen nar som helst, vilken tid pa dygnet som helst :) Greenfield ar ett bra stalle att fly ut till da Manchester inte ar sa kul :)

Nu sitter jag har och degar framfor datorn. Ska nog ga och lagga mig snart. Hade tankt hinna med gymmet imorgon och lite bastu.. sen kommer tvn och vi maste moblera om i rummet och jag maste tvatta en massa. Wilf var lite seg med stadningen da han fastnade framfor en film (!!!!!) sa det far bli att stresstada imorgon :S

Jaja, hoppas ni haft en bra lordag. Min har varit lugn och nykter, duktig jag ar :)

Vi hors imorgon.
Pusshej


jag alskar forovrigt mitt lappglans fran MAC! wonderful, och jag har insett idag att mitt har blivit mycket ljusare. Det ar nastan blondt nu och det var det inte efter jag slingade det. Funderar pa att kanske skippa att slinga det igen.. eller gora det for att fa det lite ljusar.e Men denna gang far det bli pa ett billigare stalle haha.

Ego


uttrakad haha

Why don't you love me?


love it

Skriva

Det som ar bra med att antligen ha ett skrivbord ar att jag ar sugen pa att borja skriva igen. Ska borja skriva "shortstories" for att ova min engelska och for att fa ut kanslor osv. Hade tankt borja med Skyline Chambers, vilket ar huset Angelica och Sari bor i. Det ar sa mycket drama i det huset, sa jag kande helt enkelt for att skriva lite om det. Kanske delar med mig av nagra short stories har i bloggen. Vi far se om dom kanske ar for personliga osv. Men det vore kul med lite respons och sa. Carol har lovat att ratta dom sa jag far tillbaka lite va grammatiken jag tappat da jag bara pratar engelska och inte skriver langre. Och nar jag val skriver sa blir det ofta forkortningar och slang :P

jaja, det blir nog bra :)

Storstadning.

Idag ar det storstadning som star pa schemat. Pa onsdag far vi nog varan tv, sa da ska det vara rent och ommoblerat i varat rum. En valdigt bra sak med detta ar att jag flyttat min dator ut till "kontoret" sa nu slipper jag ligga med datorn i sangen och har istallet ett skrivbord och en harlig stor. Sen ar jag ensam ocksa sa jag kan lyssna pa vilken musik jag vill och titta pa svenska saker utan att wilf sitter och ser valdigt forvirrad ut :P

Vi har bestamt att gora stadningen var for sig :P Annars blir det kaos. Wilf ar chef over skrap och sant och jag ar chef over klader.. sen maste jag rensa upp allt mitt smink och sant. Slanga bort saker jag inte behover, eller kanske ge bort? Och aven alla mina lushgrejor och hudvardssaker. Det blir nog bra. Blir skont att fa bort all skit vi har i rummet men som vi aldrig anvander eller behover :)

jaja, jag tar nog ett foto nar allt ar klart.. om det ser bra ut dvs :P

Sushi

Igar akte jag ju som sagt in till Manchester for att ata sushi med Angelica och Sari. Jag och Angelica borjade med att ga runt och kolla lite klader och skor och sa. Som vanligt sa hittade jag ingenting, eller jo. jag kom hem med 2 nya nagellack :P och idag fick jag hem de 3 jag bestalle. Sa nu behover jag inga fler nagellack :P

Forutom nagellack kopte jag en smoothie men det var allt haha. Angelica hittade som vanligt alldeles for mycket saker att kopa :P

Efter det traskade vi ivag till China Town och gick in pa Wasabii. Dar hade dom det coola rullbandet och sa, men det var alldeles for lang ko, sa vi gick ivag runt hornet till ett stalle jag inte kommer ihag namnet pa.

Dar hade dom iaf sma sota och mysiga bas som vi fick sitta i. Man fick ta av sig skorna och satta sig inne i typ ett rum och sen kunde man aven stanga dorrarna sa ingen kan se in, vilket vi gjorde efter ett tag eftersom att jag och Sari var nyborjade pa att ata med pinnar :P

Vi bestallde en sushi mixed platter och det var supergott, iaf majoriteten av grejorna. Jag larde mig hur man ater med pinnar och blev helt okej pa det, efter nagra missoden. Vi satt och skrattade under hela maltiden for vi sag sa lojliga ut :P

Efter maten blev det en kaffe och sen akte jag hem. Val hemma fick jag magknip och grejor, sa jag tror inte min mage uppskattade sushi. Idag mar jag battre, men kanner fortfarande av det lite. Det ar val en vanesak antar jag.. SKulle nog vilja ha det igen :)




sahar sag min och angelicas tallrik ut.. vi tog en 12 bitars :)

och saris 8 bitars :)

och sa en pint carlsberg var till det :P

Valvaka

Valvakan ar igang och vi har suttit och tittat lite pa den framfor elden. Ratt intressant, men jag var mer intresserad av varmen av eldstaden :P

Imorgon ar det jobb som star pa schemat. sen blir det manchester. Jag och angelica ska forbi dansstudion och bikramyoga studion for att kolla priser och tider osv. sen sa ska vi mota upp sari pa hennes jobb och ga och ata sushi :) Blir mys tror jag.

Nykter helg i helgen vilket behovs. stadning pa lordag. Carol vill ha det fint och rent for att hon ska kopa en tv at oss.. eller rattare sagt at wilf for att han vill se vm pa den :P Men den kommer bli trevlig att ha i rummet s aman slipper brakas om vad man vill se :P

jaja, nu ska jag sova sa jag orkar ga upp imorgon.

puss och godnatt!

Drama pa jobbet

som jag skrev sa har det varit drama pa jobbet idag..

Holly ar som sagt tillbaka, och hon brukade vara valdigt bra van med Andrew. (gick aven rykten om att dom hade en affar). Nu har ju Holly varit borta i 4 veckor och jag och Andrew har blivit valdigt bra vanner som pratar och skrattar och har kul. Han har aven dansat askdanser och sant for att fa henne att stanna dar hon var fast pga askmolnet och ville verkligen inte ha tillbaka henne pa jobbet, da hon gor honom irriterad.

Nar hon kom tillbaka markte ju hon saklart att jag ohc Andrew var vanner. Hon hade sagt att han inte pratade med henen som han brukade gora.. och jag har fatt onda blickar lite nu och da, speciellt om jag och Andrew har statt och skamtat.

Han har aven lanat min telefon ibland for att leta hus till sig sjalv, och idag bestamde han sig for att reta henne.. sa han gick med telefonen for att visa huset han vill kopa for Richard, som jobbade med holly. hon ville se huset han skulle kopa men han sa att han inte ville att hon skulle veta var han skulle flytta.. hon blev sur och sa "men emelie har ju fatt se det".. och da sa han "ja, men jag ligger med emelie nu istallet for dig. mycket kan handa pa 4 veckor"

Sen borjade hon saga att jag inte gjorde mitt jobb ratt (vilket jag gjorde) och han vande sig om och gick ivag.

Sen hade hon tydligen sagt till Lorraine "Han verkar inte hata henne langre eftersom att han lanar hennes telefon"..

Jag blir sa less pa att hon ska bete sig som ett litet barn. Men ar det nagot jag lart mig av att jobba pa det dar stallet, sa ar det att inte ta at mig. Jag har helt slutat med det. Sa istallet for att bli sur osv att hon snackar skit och sa, sa har jag istallet bara asgarvat hela dagen for att jag tycker hon ar tontig. Ska bli intressant att hora vad hon sager om mig imorgon, for det hon inte vet ar att ingen tycker om henne langre (forutom hennes bastis Lorraine) och dom berattar for mig om hon sager nagot..

urs, det ar som att jobba pa ett javla dagis haha

Herregud

Drama på jobbet! Som vanligt måste jag hamna i mitten av det hela. Fat jag skrattar rätt mycket åt det. Berättar vad som händer då jag kommer hem igen :P

Torsdagen den 6 maj

Idag är det valdag i England. Jag får inte rösta så jag står mest och håller tummarna över att the conservatives inte kommer in, men som det ser ut nu så vinner dom nog vilket betyder att vi fattigare blir ännu fattigare :(

tog mig upp och gick till gymmet igårmorse klockan tio i 7, vilket jag var väldigt stolt över :) men när jag kom hem efter jobbet så kände jag av den tidiga morgonen och somnade i 2 timmar :P men det förtjänade jag haha.

Wilf var på intervju hos Leeds universitet igår och blev erbjuden en plats till hösten. Så nu ska han bli landskapsarkitekt och gå skola i 5 år till. Jag kommer bli galen och flytta hem om vi inte skaffar eget tills vi är 25 :O


hoppas ni har en bra dag iaf. Min är helt okej. Efter jobbet blir det antingen gymmet eller fotboll med Wilf, beroende på vädret. Det är uppehåll just nu, men känner jag detta landet rätt regnar den klockan 5 då vi lämnar lokalen haha. Vi hörs, nu är det kaos igen som vanligt :/

Skype

Nu har jag antligen fatt tummen ur arslet och skaffat skype pa min dator. Med min forra telefon kunde jag anvanda skype overallt.. men om jag vill anvanda det pa min iphone sa behover jag tradlost internet,v ilket jag inte har overallt. Men nu har jag det pa datorn, sa nu tycker jag alla mina vanner ska skaffa det sa jag far skypedejta dom.

Ge mig en dag och en tid sa kirrar jag dejten. Kan tillochmed tanda levande ljus runtomkring mig och kla upp mig riktigt fint om ni vill det. haha, nej nu svammlar jag. nU ska jag nog sova :P

 


Happy tuesday

jobbet gick helt okej idag.  var lite trott och sliten sadar som man ar efter en langhelg, men annars gick det bra. Holly var tillbaka och hon var inte sa hemsk som vi trodde hon skulle vara. men vanta bara, det kommer. det kan jag sla vad om.

skippade gymmet efter jobbet eftersom att jag inte vill gora samma misstag som jag gjorde sist. att jag var dar alldeles for mycket i borjan och sen blev jag less. men jag och kevin ska tydligen dit imorgonbitti klockan 6.30 nagongang. vi far se om jag lyckas ta mig upp :P borde nog ga och lagga mig nu om jag vill det :P

hade tankt forsoka fa wilf att se lite the office med mig innan jag gar och lagger mig.
pusshej

Bastu


Nagot jag saknat med sverige ar att man kan basta typ overallt. Aker man till badhuset och badar sa finns det en bastu, dar vi bor har massor av folk bastu och ja, det ar mycket lattare. Jag saknar att basta.. jag alskar att basta :O

Men nu ar jag glad for jag har ju liksom en bastu pa gymmet. Trakigt dock att sitta dar ensam, men anda sa fruktansvart skont. Jag kommer nog masta ga till gymmet varje dag for att jag vill basta :P Men det ar val bra, da blir jag fit samtidigt ju :P

Ah, jag maste dit imorgon! :)

Bilder fran valborg














resten hittar ni pa min facebook :P

Nya nagellack

Haromveckan da jag, angelica och sari var pa ikea sprang vi forbi superdrug och vi hittade ett underbart mintgront nagellack av market barry m. gick in pa deras hemsida idag och kollade alla nagellacken och hittade nagra underbara farger som jag var tvungen att klicka hem. dom gar bara pa runt 20 kr, sa ett billigt men bra marke. bestallde hem 3 stycken :)

mitt mintgrona nagellack :)

och sen fick det bli ett babyblatt, ett ljuslila och en brun/gra. ska aven forsoka se om jag kan hitta det graa nagellacket for det ar supersnyggt. men lilan ar min favorit och jag langtar tills dom kommer hem till mig :P

The last song

Gick till gymmet igar runt 12 och hade min introduktion, vilket gick helt okej.. forutom att jag inte atit tillrackligt och mitt blodsocker sjonk och jag nastan tuppade av :P haha.

Efter det skulle wilf in till Manchester och fixa lite grejor for sin intervju pa onsdag, sa jag bestamde mig for att folja med. Behovde lite grejor anda.

Kom hem med en bh, ett linne till gymmet och en ny clinique tval eftersom att min lilla haller pa att ta slut :P Gick och halsade pa Angelica pa jobbet och vi bestamde oss for att vi ville ga och se The last song.

Motte upp Wilf och holl honom sallskap da han kakade och sen gick jag tillbaka till Angelica och vantade pa att hon skulle sluta. Alla affarer i Manchester stangde klockan 5, sa jag hade ganska trakigt :P

The Last Song var iaf underbart bra, och vi grat som sma barn 10 minuter in i filmen. Dne ska jag kopa nar den kommer ut pa dvd :O

Nu hade jag tankt ga till gymmet en stund och sen fortsatta med tvatten har hemma och antligen fa borja med nagon av mina nya bocker som kom hem i torsdags.

Hoppas ni har en bra dag. Ska fixa bilderna fran i helgen ocksa :)


Sliten krigare

Idag har jag varit ackligt sliten och vagrat lamna huset. Garkvallen blev galen som vanligt.

Dagen borjade med jobb och sen gick jag till gymmet och skaffade mitt gymkort. Satte mig pa motionscykeln och cyklade en halvtimma innan jag begav mig till den efterlangtade bastun. UNDERBART! Onskar bara man hade nagon att prata med dar inne.

Efter det gick jag hem, sminkade mig och sen dok svenskarna upp. Angelica, Sari, Daniel och Filip. VI gick till Simply Drinks och kopte ol, satt hemma hos mig och lyssnade pa svensk musik och sen kom Carol hem, sa vi pratade lite med henne.

EFter det gick vi till Kingfisher och kakade. Blev dock bara 2 forratter som vi alla delade pa. Skulle nog ha atit mer tror jag. Hade nog inte matt som jag gor idag om jag gjort det.

Wilf, kev, digsy, cooke, matt och luke kom och motte oss och vi alla tog taxi in till Uppermill. Dar hangde vi pa Commercial och drack alldeles for mycket. Det blev mangder av shottar, jagerbombs, ol osv. Klockan 12 slangde dom ut oss, och nagra av oss bestamde sig for att kvallen inte var slut an.. Det var ju valborg forfan! Sa vi tog taxi till Oldham.

Dar hangde vi pa Tokyos som blivit sa javla daligt. Skitlite folk. Men vi dansade och drack, och skrattade.. Sen at vi pizza och akte hem.

Hade en mycket trevlig kvall, men lite av dramat hade man ju helst sluppit tycker jag. Jag menar, hur omogen och dum far man egentligen vara? Jag blir bara less.

Sa ja, idag har jag matt som jag fortjanar. Jag och Angelica har sett Dear John och sen hasr jag bara legat har och slotittat pa massa skit. Nu ska jag och Wilf se pa The Office. Sen ska jag sova. Jag ska namligen till gymmet miorgon for introduktion och fitness assesment. Dom ska kolla mitt blodtryck, min vikt, min langd, fettet pa kroppen, min kondition och sen ge mig ett traningsschema som jag ska folja. Blir superbra tror jag!

Nej, dags for the office. Vi hors! :)
Bilder kommer upp imorgon!

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0